RedWings – Mora McKlubb

11 kommentarer

Jag får en känsla av att ni undrar om jag inte råkat komma lite fel nu…

Sanningen är dock den att jag efter att ha passerat Orsa och Mora insåg att behovet av att ladda telefonen och datorn var större än jag tidigare trott, så jag bestämde mig för att fråga första bästa plats om jag inte kunde få stanna upp en liten stund och ladda batterierna.

När jag kom hit till Mc-campingen var det ingen där, så jag ringde ett telefonnummer som stod angivet och förklarade kort att jag var på vandring från Kiruna till Ystad och bara behövde ladda lite batterier.

Det var inga som helst problem, så lättad i hjärtat och glad i hågen letade jag upp en bra plats i skuggan där jag och Debbie tillfälligt kunde gömma oss för den sol som steker ordentligt idag! Innan jag hunnit plocka fram allt ringde han upp mig igen och förklarade att jag gärna fick nyttja duschen också om jag så önskade!

Det var lite här som hjärtat började smälta, och då inte av solen utan av hans omtanke! Sånt gillas stort!

Just nu kan jag därför ånjuta en något försenad lunch i skuggan där en svag bris fläktar uppfriskande! Jag kommer inte att hinna ladda batterierna helt, men räknar med att få tillräckligt med ström för att hålla GPS:en i gång tills att jag når Vansbro Camping i morgon!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 05 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

11 svar to 'RedWings – Mora McKlubb'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det var ju snällt att du både fick ladda batterierna och låna duschen.
  Blir det några dagars vila på campingen eller stannar du bara över natten?

  Ann-Margret & Vinja

  2012 07 05 || 18:45

 2. Vilken tur att du fick hjälp med att ladda batterierna!!

  Junitjej

  2012 07 05 || 19:36

 3. Det låter underbart det!

  Annika

  2012 07 05 || 19:53

 4. Hjärtligt välkommen till Dalarna ni båda!!
  Ni har gjort det helt fantastist och det är
  bara att gratulera att ni passerat hälften
  av er vandring.
  Denna gången verkar det dock inte som ni
  passerar Ludvika tyvärr när vi kikar på
  din färdväg.
  Ha det bra och må knott, mygg och andra
  störande väsande inte störa er så mycket framöver.

  Marie

  2012 07 05 || 23:10

 5. Jamen så bra att du kunde få fixa lite saker där och en härlig dusch också det är inte dumt…
  Kramen på er*

  Mita

  2012 07 05 || 23:13

 6. Ladda batterierna i flera benämningar, kan tro det varit varmt att gå nu

  Sara

  2012 07 06 || 01:05

 7. Härligt med hjälpsamma människor…
  Önskar dig en fortsatt trevlig vandring och en trevlig helg.

  Vh från Skåne

  Matts

  2012 07 06 || 01:26

 8. Skönt å ladda batteri dina oxå
  kanske IOM duschen:)
  Hoppas ni får en fin dag..

  Sussi

  2012 07 06 || 10:07

 9. Toppen med sådant folk, så skönt att du fick ladda batterierna, samt vila. 🙂

  Nett

  2012 07 06 || 10:08

 10. Å va underbart med såna människor
  Jag har läst dina senaste inlägg i dag, du låter fortfarande på topp
  Bra kämpat killen
  Maria

  maria

  2012 07 06 || 15:28

 11. Man är allt beroende av ström.
  Det var ju skönt att du kom förbi där 😀

Lämna en kommentar: