RedWings – Mora McKlubb

11 kommentarer

Jag får en känsla av att ni undrar om jag inte råkat komma lite fel nu…

Sanningen är dock den att jag efter att ha passerat Orsa och Mora insåg att behovet av att ladda telefonen och datorn var större än jag tidigare trott, så jag bestämde mig för att fråga första bästa plats om jag inte kunde få stanna upp en liten stund och ladda batterierna.

När jag kom hit till Mc-campingen var det ingen där, så jag ringde ett telefonnummer som stod angivet och förklarade kort att jag var på vandring från Kiruna till Ystad och bara behövde ladda lite batterier.

Det var inga som helst problem, så lättad i hjärtat och glad i hågen letade jag upp en bra plats i skuggan där jag och Debbie tillfälligt kunde gömma oss för den sol som steker ordentligt idag! Innan jag hunnit plocka fram allt ringde han upp mig igen och förklarade att jag gärna fick nyttja duschen också om jag så önskade!

Det var lite här som hjärtat började smälta, och då inte av solen utan av hans omtanke! Sånt gillas stort!

Just nu kan jag därför ånjuta en något försenad lunch i skuggan där en svag bris fläktar uppfriskande! Jag kommer inte att hinna ladda batterierna helt, men räknar med att få tillräckligt med ström för att hålla GPS:en i gång tills att jag når Vansbro Camping i morgon!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 05 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

11 svar to 'RedWings – Mora McKlubb'

Subscribe to comments with RSS

  1. Man är allt beroende av ström.
    Det var ju skönt att du kom förbi där 😀

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: