God morgon!

29 kommentarer

Ständiga projekt...

Trädgårdsarbete är egentligen inget för baronen…

Efter lite välbehövlig sovmorgon så är man nu åter redo att ta tag i saker och ting!

Gårdagens stora projekt bestod av trädgårdsarbete. Gräset antingen klipptes, trimmades, brändes eller dränktes i Round-Up – allt för att få lite ordning på saker och ting innan den kommande festen nästa helg: En kräftskiva!

Inför detta kalas har vi införskaffat ett partytält på 3*9 meter som borde räcka! Dagarna fram till lördagen kommer att bestå av fixande, tältbyggande och lite andra små förberedelser.

Allt måste ju vara perfekt!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 08 08 || 09:23

Publicerat i Baronen - In Real Life

29 svar to 'God morgon!'

Subscribe to comments with RSS

 1. hmmm, har inte blivit bjuden på någon kräftskiva i år. Undrar varför?

  Har lagt upp bilder av Pompeii på min blogg, ifall du vill kika. Det var ganska häftigt att vara där.

  tk

  2010 08 08 || 16:35

 2. Så himla fint ni har det för hundarna, både här ute o inne (kollade in de bilderna också). Det är ju viktigt att ordna o tänka på allt när man har fler hundar o lite större också som dina, behöver ju mycket utrymme på en rastgård ex.vis – helsnyggt har ni gjort i alla fall tycker jag!

  En som hittat hit från Dhundspossen 😀

  Mia

  2010 08 08 || 16:57

 3. Jag är inte alls avundsjuk på de där hundgårdarna. Inte alls… 😉

  Lisa

  2010 08 08 || 17:42

 4. Gokväll :-)! Kul med kräftskiva och smart med tält med tanke på det vackra vädret vi har fått tagit del av senaste tiden.
  SV: Ja, en del har lite svårare att hålla sig än andra i vissa situationer. En kompis till mig har en valp, ja snarare unghund nu, som hon gärna la sig ned och kissade på sig när man skulle hälsa på henne. Svansen viftade såå fint i pölen. Hon blev så glad och till sig och lite nervös samtidigt att det var svårt att hålla det inne ;-). Troligen blir det bättre men det är en “låg” hund (eller vad man ska kalla det) så det är lätt de små pölarna ff kommer vid vissa tillfällen. Zero kissade på sig när han träffade sin tidigare ägare vid ett tillfälle när jag hade honom på prov, men det tror jag var lite skräckblandad förtjusning då jag fått höra att hon inte alltid var så snäll med honom. Har aldrig sett det sen dess. I ert fall kommer det säkerligen att bli bättre och bättre också ju säkrare hon känner sig med er och övriga flocken :-). Ha det gott
  kram från mig
  /maria

  maria

  2010 08 08 || 18:04

 5. SV:Sök är roligt MEN det tyckte inte mina vovvar :-S. Var ofta figurant när man som mest aktiv och tränade bara för att jag tyckte det var så kul. Kanske nytillskottet är värt ett försök så småningom, vi får se.
  Ha det!
  kram från mig
  /maria

  maria

  2010 08 08 || 19:00

 6. Korvstroganoff åt jag i veckan.
  Det är gott det med. 🙂

  Jaha det gjorde du. 🙂
  Var det för att få mera plats och yta och så eller?

  danten89

  2010 08 08 || 19:31

 7. Lite roligt för vi har “våra” speciella saker vi köper som vi började med när vi började vårt liv ihop 2003, egna minnen att spara för oss liksom 😀 och så blandar vi det med saker vi hittar på vägen (typ lokala vinet, rakin osv), kul grej o inte jättedyrt (bortsett från väskan då förstås).

  Ni har verkligen kommit långt o tänkt till tycker jag det verkar som. Markis låter hur härligt som helst för dem också!

  Var hos kompisar för några veckor sen o de hade byggt som ett litet “utehus” i två nivåer, en till deras dobbe o en del till blandningen dvärgpinne/jack russell, del i huset och sen utanför under tak, samt till och med infravärme!! lyxigt som bara den.

  Själva har vi äntligen fått till vår baksida så våra hundar kan springa ut utan att någon kommer in eller att de kommer ut, avgränsat tomten så de inte behöver springa o vakta hela runtom .. funkar super o känns skönt för oss att känna att de kan få springa av sig en massa!!

  Kul att ha hittat hit, du skriver intressant o roligt o känns välidgt jordnära!

  Mia

  2010 08 08 || 19:34

 8. Sv: Hahaha, näe, har man haft en kelpievalp är man rätt glad för att de växer upp 😉

  Lisa

  2010 08 08 || 20:10

 9. Hoppas att ni hade en riktig bra kräftskiva!

  stina

  2010 08 09 || 12:03

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: