Ord fattas…

39 kommentarer

Drivande av livet...

... efterlängtad kreativitet...

Jag vet inte hur det kommer sig, men jag har svårt att finna inspiration.

Jag stirrar mig blind på datorn, och önskar att jag kunde finna den inspiration jag tidigare frodades av. Inget händer, dock.

Under årens lopp har jag många gånger stött på samma problem: Viljan att skriva stoppas av bristen på inspiration. Jag vill försöka se det som något positivt, som början till något nytt, något bättre.

Men det vill sig inte denna gång. Inte alls.

Jag antar att jag denna dag får erkänna mig besegrad av en frånvarande kreativitet.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 08 05 || 21:50

Publicerat i Baronen - In Real Life

39 svar to 'Ord fattas…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Trist när det blir sådär. Så kan jag också känna ibland. Just nu är det precis så med min andra blogg och inläggen blir inte ofta. Tids nog finner du orden ska du se :-). Tvinga inte fram något, då försvinner lätt glädjen.
  SV: jag förstår hur du tänker. jag har betalat av lånet i slutet av detta år och sagt att den här bilen kör jag tills den inte orkar mer MEN den är helt enkelt snäppet för liten. Vi var och kikade på bil idag och nu ligger valet på en wolksvagen caddy istället. Detta innebär då NYTT lån, hua.
  Jag förstår precis det här med hund. Min sambo har satt tvärnit för en hund till, hund nummer tre kom in i flocken lite mot hans vilja (men bara lite). Det är svårt ibland när man vill hjälpa och hjärtat väller över.
  Ha en bra kväll
  kram från mig
  /maria

  maria

  2010 08 06 || 21:52

 2. vad roligt du gillade klänningen 😀

  Hoppas du också får en bra kväll och blir av med tröttheten 😉

  MATILDA

  2010 08 06 || 22:00

 3. Men pizza är gott! 🙂
  Vilken är din favvo pizza??^^

  danten89

  2010 08 06 || 22:41

 4. Hej! Snurrar runt här på mer-trafik och stannar upp här hos dej.Gillar det jag ser!
  Hjärtligt välkommen över för en titt hos mej. Ha det gott!

  Ronny

  2010 08 07 || 01:29

 5. Hoppas du kan slita dig från datorn då och sätta igång med trädgårdsfixandet. 😉

  Det där med brist på inspiration möter alla kreativa människor på ibland. Det bästa är då att ha böcker, bilder och filmer som man inspireras av tillgängliga. Jag har en mapp med inspirerande bilder i min dator. Jag bläddrar gärna i någon bok med tänkvärda texter eller vackra konstverk. Eller så kan man lyssna på någon bra låt, ta en promenad och inspireras av naturen, ringa upp en intressant människa i ens omgivning, gå på utställning…Ja möjligheterna att åter igen inspireras är många!

  Lilla Fröken

  2010 08 07 || 13:52

 6. sv: jag håller med, klarar mig bra med cykel men känns alltid bra att ha en körkort i handen. Trots att man kanske inte äger en bil

  anni

  2010 08 07 || 15:37

 7. sv: tack så mycket. Hoppas att du får en trevlig dag!

  anni

  2010 08 07 || 15:59

 8. Det finns ett ord för det: Utbloggad. Passar bra när man saknar blogginspiration.

  diana

  2010 08 08 || 16:01

 9. Jättebra tydligt skrivet, du kan skrivandes konst! Är inne på din blogg för första gången. Hälsningar Stina

  stina

  2010 08 09 || 11:48

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: