Vi gratulerar…

31 kommentarer

Blades Debbie

Blades Debbie

… Blades Debbie!

~ Idag fyller lilla fröken hela 5 år! ~

Jag kommer aldrig att glömma dagen då jag hämtade henne från uppfödaren i Vårgårda. Det var något speciellt som hände. Det var inte bara det att jag direkt visste att jag ville ha henne – hon verkade också vilja ha mig som ägare. Hon satt bredvid mig i soffan och bara tittade på mig.

Ord blev överflödiga.

När hon väl kommit hem till sitt nya hem visade det sig att hon snabbt skulle anpassa sig till den nya miljön.

Fröken Debbie poserar

Fröken Debbie poserar

Mina dagar fylldes snabbt av långa promenader både morgon och kväll, och cykelturer och olika kurser i lydnad och spår.

Jag har aldrig ångrat att jag skaffade Debbie. Hon har blivit en trogen följeslagare som jag gärna tar med på olika äventyr. Oavsett om det handlar om en roadtrip i småländska skogarna eller cykelsemester från Kiruna till Ystad: Debbie är en given medresenär.

Dagen ära kommer vi därför att bjuda Debbie (och de övriga vovvarna) på rejäla köttben!

Ett fyrfaldigt leve! Hon leve!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 06 12 || 09:48

31 svar to 'Vi gratulerar…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Vi gratulerar…'.

  1. Grattis Debbie 🙂 Vad vacker hon är, fina färger =)

    Anna

    2010 06 14 || 13:52

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: