Rehabilitering…

21 kommentarer

Bagheera

Bagheera

I torsdags pratade jag med en veterinär från Viskadalens Djurklinik rörande Bagheeras röntgenbilder. Höfterna graderas efter en skala A –  E där A är det bästa.

Bagheera hade C på ena sidan och E på den andra… Med andra ord: Allt utom bra!

Det går att åtgärda problemet med att operera honom och sätta in en ny höftled, men den är kostsam och konvalescensen lång. Jag har bestämt mig för att inte låta honom opereras. I stället ska vi köra hårt på rehabilitering för att bygga upp musklerna så de stabiliserar hans höft.

Målet, som ni säkert vet, är ju att försöka få honom fri från hälta och smärta. I nästa vecka ska Emmelie åka upp med Bagheera till Viskadalens Djurklinik för att få en lektion i hur man bäst använder stötvågsplattformen. Jag är inte säker på att man kan använda den speciellt fel, men för att vara på den säkra sidan…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 06 11 || 15:09

21 svar to 'Rehabilitering…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Rehabilitering…'.

 1. Precis men sen är det så att Musse är mera sambons hund o vi är väl inte heller riktigt överens.
  Beklagar så mycket med hunden du var tvungen att avliva. Vet hur det känns var tvungen avilva min första schäfer Nero för snart 2 år sen pga av cancer. Skulle aldrig omplacera han till nån i lägenhet-som ja sagt innan så känns det nästan som han har varg i sig =). Som “tur” är så går ja hemma o har dom alltid ute eller går i skogen med dom.
  Precis tror det me du har mera erbjuda än någon annan om vi nu skulle ta den utvägen att omplacera han.Vi har haft han hos en specialist o hon sade han var osäker men väldigt go hund! Vi får se vad som händer o fötter.
  Hoppas ni har en underbar dag där ute i paradiset =)

  stinis

  2010 06 12 || 09:10

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: