Nattlig promenad…

11 kommentarer

Längtan...

Längtan…

Sömnbrist ledde fram till beslutet om att ta vovvarna på en långpromenad genom skogen och Ljungby… Den kraftiga dimman gav mig bara en sikt på ca 10 meter längs de mörka och blöta skogsvägarna. Väl ute på de större vägarna kunde man trösta sig med att man kunde se bilarnas strålkastare på långt håll – och därför i lugn och ro dra sig åt sidan med hundarna. Trots att jag har pannlampa och reflexväst kan jag inte vara helt säker på att föraren ser mig.

Att möta en fotgängare med 3 hundar på 154:an klockan 02.00 på natten kanske inte riktigt är vad de förväntar sig…

När vi väl kommit hem kunde jag konstatera att stora delar av grusvägen valt att åka snålskjuts i vovvarnas päls, något som framgick med all önskvärd tydlighet när en av dem hann smita in i köket för att ruska av sig… Jag har en härlig tid framför mig innan vägarna hunnit torka upp ordentligt. Denna vintern kommer man att minnas länge.

Nu sitter man i alla fall i tv-rummet och småmyser samtidigt som vovvarna sover gott i köket… det finns inget som tyder på att jag kommer att somna inom den närmaste framtiden. Kanske vore det gott med lite kaffe?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 21 || 03:33

11 svar to 'Nattlig promenad…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Har fått massor och mer kommer hela tiden =/

    Linda

    2010 03 21 || 17:18

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: