Vi nådde fram till fredagen…

24 kommentarer

Den svagaste länk

Den svagaste länk

Under veckans sista dagar har solen visat sig, men det har samtidigt varit väldigt kallt. När jag gick upp i morse vid 03:45 så visade termometern -10.1° och man kan lugnt påstå att morgonpromenaden gav rosiga kinder… Man blev ganska trött när man vaknade och såg att det plötsligt blivit väldigt mycket kallare ute. När ska våren egentligen komma hit till oss på godset?

Cykelturen gav mig stelfrusna fötter som under upptinandet på jobbet gjorde brutalt ont. Jag lärde mig vikten av att ha rätt skor på fötterna… Det har i alla fall gått bra att cykla till och från jobbet, och den totala sträckan jag avverkat under dessa 5 arbetsdagar blev till slut 13.5 mil – något som jag naturligtvis är väldigt stolt över, men samtidigt så får jag inte glömma att jag under vår cykelsemester cyklade 15,8 mil under en dag. Med en packning som vägde drygt 120 kg… Hur har man kunnat bli lat så snabbt..? Tacksamt nog har i alla fall veckans träning gett lite resultat, även om jag i dag önskar att jag haft en cykel som var mer anpassad för fart. Cykeln från Biltema är har visserligen visat sig vara mer än bra att cykla på… men samtidigt minns jag med värme mina gamla tävlingscyklar som antingen skrotats eller stulits genom åren. Kanske borde jag skaffa mig en ny cykel i år? Eller ska jag slita ut Biltemas cykel helt och hållet först?

För er som undrar så kommer denna afton att tillbringas i stillhet. Kanske lite tv i kombination med god mat och dricka… Det är helt ok att vara lite småtrött en fredag.

Jag önskar er alla en trevlig helg!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 05 || 15:52

24 svar to 'Vi nådde fram till fredagen…'

Subscribe to comments with RSS

 1. God morgon!!..strålande solsken men sååå kallt…nu ska ja ut med Annie å köra lydnad, hon har blivit som en obstinat tonåring när Nova e med men när vi e själva så e hon i sitt rätta element!!…hoppas din dag blir bra med allt vad det innebär!!

  Kicki

  2010 03 06 || 08:12

 2. du är nog en av de få olyckligt lottade där bloggen krånglar ibland…. =(

  Luff

  2010 03 06 || 08:37

 3. kanske är internet programmet du visar den i? eller har du vista? vista brukar den krångla med om jag inte minns fel…

  Luff

  2010 03 06 || 08:50

 4. det vet jag inte vad det är men antar det är en internet visare eller vad man säger!! men vad bra att det funkar nu!! hehe

  Luff

  2010 03 06 || 09:13

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: