Har träningen äntligen kommit igång?

25 kommentarer

Träning i gryningen

Träning i gryningen

Jag trotsade ju vädrets makter igår när jag cyklade till jobbet. I natt har vägbanorna frusit, men jag väljer cykeln ändå. Efter ett par månaders uppehåll när det kommer till själva cyklandet så har jag bestämt mig för att börja nu – även om det kanske är lite för tidigt. Det känns lite i kroppen idag, men jag hade inte förväntat mig så mycket annat.

Så snart skogsvägarna blivit fria från snö och is kommer jag även att kunna dra med vovvarna ut på cykelturer för att få lite mer variation på deras träning.

Kraven på mig och hundarna kommer gradvis att öka under det närmaste året, men görs allt i rätt takt så kommer allt att fungera bra. Jag kommer även att se över min kost för att få ut så mycket som möjligt av träningen – och detsamma kommer naturligtvis att gälla vovvarna.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 02 || 05:25

25 svar to 'Har träningen äntligen kommit igång?'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Har träningen äntligen kommit igång?'.

 1. nu känner jag mig tappad nästan! vikskärmar vet jag inte vad det är…

  själv jobbar jag som servitör, men har bara tim anst så har inte jobbat så mycket ännu…

  Luffi

  2010 03 03 || 12:16

 2. ahh nu vet jag! haha det var ju inte så konstigt som det lät! hehe

  Luffi

  2010 03 03 || 12:19

 3. de samma ha en underbar dag!!

  Luffi

  2010 03 03 || 12:28

 4. Sv: jodå det funkar…vädret gör ju att man mår bättre…har nyss varit ute å gått i skogen med de fyrbenta och fotat en del oxxå…de e en lissma för själen!*L*

  Kicki

  2010 03 03 || 13:43

 5. Du e så duktig! Imponerad!!!

  Daniel

  2010 03 03 || 16:21

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: