Vi säger väl god morgon

15 kommentarer

Debbie

Debbie

 Dagen började tidigt… 03.40 ringde väckarklockan, och denna gången var klockan placerad i fönstret så jag tvingades kliva ur sängen för att kunna stänga av den – allt för att inte upprepa fredagens pinsamhet… Sen är det bara att klä på sig. Vovvarna ute i köket börjar ana vad som är på gång. Man hör hur de tassar runt allt mer otåligt. När man väl fått på sig jackan drabbas de av någon form av psykbryt och stormar ut genom hundluckan. Och så in igen. Och ut.

Allt säger: “Skynda dig, husse! Skynda dig!”

Väl ute på tomten är det koppel på som gäller… kort därefter börjar morgonpromenaden genom snö och slask. Det är kallt ute, men mössan, vantarna och den tjocka jackan gör det hela uthärdligt. Den här långa och utdragna vintern kan trötta ut vilken viking som helst…

När man väl kommit hem är det dags att värma sig. Kaminen tänds och kaffet görs i ordning. Denna morgonen bestämde jag mig för att lyxa till det hela med lite havregrynsgröt. Jag kände att jag behövde lite extra idag, för idag ska jag nämligen trotsa vädret och cykla till jobbet. 154:an är relativt ren från snö (möjligen hal), men värre väder har man väl cyklat i under åren..?

Jag är dock tvungen att ta tjejens cykel till jobbet eftersom min tydligen gått sönder. Hennes cykel är lila, och jag är säker på att den färgen kommer att framhäva mina ögon på ett helt nytt sätt…

Jag önskar er alla en underbar dag!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 01 || 05:16

15 svar to 'Vi säger väl god morgon'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Vi säger väl god morgon'.

 1. sv; det är ju bra det med ^^

  Linnea

  2010 03 01 || 21:17

 2. Lila cykel passar dej PERFEKT!!!

  Daniel

  2010 03 01 || 21:38

 3. ja men det sa jag ju till henne ju!

  Fint foto på hunden!

  Ulrika

  2010 03 01 || 22:44

 4. Det är härligt det! Hoppas allt går bra och lycka till! =D

  malin

  2010 03 01 || 22:51

 5. Din hund? I såfall, väldigt fin en 🙂

  Maya

  2010 03 02 || 18:16

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: