Ett aktivt liv…

8 kommentarer

Bilprovningen - Falkenberg

Bilprovningen - Falkenberg

Ja, det sista dygnet har bjudit på en hel del aktiviteter… bland annat fick jag kört över gårdsplanen med snöslungan för att få bort det mesta av all lössnö som låg i drivor här och var. Nu kan man äntligen njuta av möjligheten att problemfritt kunna vända bilen här hemma på gården. Bilen besiktades också idag av en väldigt trevlig kille, och det mesta var bra bortsett från en styrled som glappade lite – så den måste åtgärdas, och när man gör det får jag passa på att fixa till lite andra småsaker på bilen.

Efter att man återvänt till arbetet konstaterades det att vårt tak på jobbet skulle behöva skottas av, och snäll (som jag alltid är) så erbjöd jag mig att hämta snöslungan för att underlätta snöröjningen.

Snöslunga

Snöslunga

Några tappra själar begav sig upp på taket med snöskyfflar och annat och kunde under arbetets gång njuta av solens underbara strålar… Efter denna kalla vinter borde detta kunna betraktas som en ren förmån.

När vi fått åtgärdat det som var mest akut kunde man bära ner snöslungan till bilen igen… Arbetsdagen hade nått sitt slut, och jag kunde återvända hem till godset trött, blöt och frusen – men icke att förglömma: också förbannat nöjd.

Jag har lovat mig själv att ta det lilla lugna resten av dagen, något som jag anser att jag förtjänat.

I övrigt vill jag bara påpeka en sak: Titta bland de föregående inläggets kommentarer, så hittar ni en väldigt märklig sak. Det finns många idioter som går lösa, och en av dem lämnade ett litet hot bland mina kommentarer. Anonymt naturligtvis. Signaturen är “Andy”.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 24 || 17:02

Publicerat i Baronen - In Real Life

8 svar to 'Ett aktivt liv…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Ett aktivt liv…'.

 1. ja och tyvärr ska de ju helst inte ligga i backarna utan i hela lägenheten enligt min dotter

  jennie

  2010 02 24 || 17:38

 2. Verkar som en riktigt BRIGHT person denna Andy… Ännu är den sista idioten inte född.

  Ser fram emot följetongen =)

  Micke

  2010 02 24 || 20:30

 3. Läste den där kommentaren… Fattar inte varför en del ska hålla på och dumma sig sådär… Vet dom inte att IP-nummer kan spåras???

  Han känns faktiskt bättre, tack som frågar… Han låter bättre i halsen och verkar piggare så… Det e skönt =)

  Linda

  2010 02 24 || 20:36

 4. Säger som MIcke: Den sista idioten e inte född än tyvärr =/

  Linda

  2010 02 24 || 20:50

 5. Nja, blev mer eller mindre kallad rasist av en anonym Sara efter det här inlägget: http://linda-anordinarygirl.blogspot.com/2009/05/min-kvall.html E nog det enda elaka jag fått höra i bloggen faktiskt…

  Linda

  2010 02 24 || 21:08

 6. …ja vad ska man skriva om en sån kommentar, e väl egentligen ingen ide å göra någon stor affär utav de…någon som vill ha uppmärksamhet genom det här antar jag!!…

  Kicki

  2010 02 24 || 21:10

 7. Jo, tror faktiskt att det är det enda… Men jag e nog ganska harmlös =) Jag visar mina kläder och skor och skriver nog inte så mycket elakt =)
  Jo, men så e det alltid… Idioterna står ju inte för vad dom säger, dom fega stackarna =)

  Linda

  2010 02 24 || 21:22

 8. Jadå det ska jag 🙂

  Elin

  2010 02 24 || 22:30

Lämna en kommentar: