Man kan alltid önska sig något…

9 kommentarer

Vilande drömmar...

Vilande drömmar...

Man följer väderleksrapporten slaviskt i väntan på att få se något vårtecken inom de närmsta 5 dagarna… och så snart snön försvunnit (eller åtminstone börjat försvinna) blir det dags för mig att plocka fram cykeln igen och inviga våren med en cykeltur till (och från) jobbet. All sån träning har av förståeliga skäl varit lagd på… ja – is… men den som väntar på något gott!

Vad gäller vovvarnas träning så har även detta bromsats av snön, och kärran med buren som ska användas i träningen har blivit ett par veckor försenad. För min del gör inte den förseningen något eftersom jag önskar mig barmark innan jag kan använda kärran i träning – så snön får allt smälta först. Helst i morgon.

Detta kommer i alla fall att bli en väldigt spännande vår med mycket aktiviteter för oss alla här hemma i huset, och något som man verkligen ser fram emot är att få skriva in Eragon och Yatzy på en hundkurs. Dessa båda ligger fortfarande lite i luven på varandra även om det blivit lite lugnare mellan dem idag. Det är bara och hoppas att vi alla får vara friska och fria från skador så att vi kan träna utan onödiga avbrott.

En typ av träning (som känns rätt ny för i år) är snöskottning – och jag tänkte ta tillfället i akt att börja skotta lite smått. Lite senare idag kommer svärfar förbi med en snöslunga – och gissa om jag kommer att ha kul då!!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 23 || 17:05

9 svar to 'Man kan alltid önska sig något…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Man kan alltid önska sig något…'.

 1. Från IP 92.241.196.88: Hej Henrik, det är inte så smart att länka din hemsida på aftonbladet. Som straff så kan du räkna med ett antal dyra paket skickat till din adress med postförskott. Det kommer inte bli billigt att skicka tillbaka allt. 🙂

  Svar: Så här är det: har jag inte beställt något är jag inte heller tvungen att betala något. Skulle nu sånt här ske bevisar det att det finns många psykopater som går lösa 🙂 För säkerhet skull så spar jag din IP-adress – och när första paketet kommer så lämnar jag din IP-adress till polisen. 🙂

  Det är ganska skrämmande att det finns individer i samhället som tycker att man ska straffas för att man vägrar vara anonym på nätet…

  Andy

  2010 02 23 || 19:16

 2. Samma som mig… Trött mest hela tiden… Måste vara den långa vintern som satt sina spår =/

  Linda

  2010 02 23 || 19:18

 3. Jo, känns inge vidare men… Ska väl kunna stå ut i 3 ynka månader iallafall…

  Linda

  2010 02 23 || 20:42

 4. Nä, dom e ju inte det… Har jag tur så slipper jag alla biverkningar men… Vågar nog inte hoppas på det =/

  Linda

  2010 02 23 || 20:49

 5. Jo, man få göra det… Ha en mysig kväll nu…

  Linda

  2010 02 23 || 21:12

 6. …det verkar ju som de ska kunna bli plusgrader till helgen, får hoppas på det så man kan börja skönja våren snart…

  Kicki

  2010 02 24 || 07:29

 7. aah va gött! fullt ös på “slungan” igår då antar jag. 🙂

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 02 24 || 09:38

 8. Grym blogg!
  har du blogglovin?
  kram

  Alma

  2010 02 24 || 10:55

 9. Tack =) Jo, kommer nog vara så trött att jag lär sova hela natten igenom =)

  Linda

  2010 02 24 || 14:05

Lämna en kommentar: