Fredagen den 12 februari…

5 kommentarer

Henrik Olsson

Henrik Olsson

I dessa tider är det minsann lätt att åka på en förkylning… irriterande nog är detta återigen en förkylning som inte riktigt vill bryta ut – eller försvinna. Man går runt och känner sig smått febrig, snuvig och allmänt slö…

Det är fredag idag, men jag har lite problem med att uppskatta ett par dagars ledighet. Det hade varit full fart här hemma på godset om jag bara varit frisk, men nu vill jag mest bara ligga i soffan och slötitta på TVn samtidigt som jag lyssnar på sprakandet från kaminen.

Värmen sprider sig sakta i huset, och eftersom det bara var 17 grader i vardagsrummet när jag kom hem idag så uppskattar jag den antågande värmen i allra högsta grad.

En kudde, en filt och sällskap av en vovve – eller varför inte fyra(?)… kanske blir det just så jag kommer att fördriva återstoden av denna fredag. Det finns saker att göra – jag orkar bara inte…

Efter jobbet idag blev det en snabb tur till Varbergs Djurklinik med Nikita – hon ska besiktas inför söndagen då det kommer ett par från Kalmar som ska titta på henne, och kanske köpa henne. Denna underbara lilla varelse som byggt ett rejält bo i mitt hjärta kommer kanske inte att finnas kvar här så mycket längre. Känslorna inför hennes flytt är blandade, men samtidigt är det bäst för hennes del att få lite miljöombyte. Hennes bästis Eragon är nog av annan åsikt i just den här frågan… Jag hoppas att hennes eventuella flytt går bra, och att hon snabbt anpassar sig till en ny miljö.

Nu ska jag återvända till soffan och mysa med vovvarna…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 12 || 16:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

5 svar to 'Fredagen den 12 februari…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Fredagen den 12 februari…'.

 1. Ja, vi får verkligen hoppas att allt går väl för Nikita…

  Tack, hoppas jag med… Hoppas er helg blir mysig också =)

  Linda

  2010 02 12 || 19:07

 2. sv: hade jag inte fått tillbaka mina allergier så hade jag köpt henne av dig direkt. 🙂

  försök koppla av, krya på dej, och ha en riktigt trevlig helg!

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 02 12 || 19:10

 3. …hoppas de går bra för din hund i det nya hemmet!!

  Kicki

  2010 02 13 || 08:33

 4. Detsamma!

  Ulrika

  2010 02 13 || 09:58

 5. Haha jovars, så länge kunderna kan bete sig så är det riktigt roligt jobb! 🙂

  Hoppas det löser sig för det bästa med Nikita!
  /bella

  Bee

  2010 02 13 || 16:48

Lämna en kommentar: