John Blund dröjde kvar…

3 kommentarer

Baronen i skogen...

Baronen i skogen...

Den här dagen började kanske inte på bästa sätt, eftersom jag råkade försova mig lite. Orsaken till detta tros vara att John Blund dröjde kvar lite väl länge… Jag hann till jobbet i tid, men att börja dagen med att stressa är ingen höjdare. Det obligatoriska morgonkaffet ställdes in, och jag fick inte kaffe förrän jag kommit till jobbet. Med andra ord ligger jag en kopp back idag, och sitter därför just i denna stund och tröstar mig med choklad.

Folk har rätt – choklad hjälper mot det mesta…

Jag är dock vid gott mod. Det är tisdag idag, och det verkar redan nu vara full fart mot helgen… Dagarna rusar förbi en likt en iller på speed, och man får försöka hänga med i tempot så gott det går…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 09 || 12:16

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'John Blund dröjde kvar…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'John Blund dröjde kvar…'.

 1. Usch ja, att försova sig e ingen höjdare =/
  SV: Han e ju inte uppe på kontoret, han har ju sitt eget lilla hus =)

  Linda

  2010 02 09 || 13:08

 2. Anledningen till att han inte kan vara inne hos mig beror ju på att min chef är hyperallergisk. Då kan jag ju självklart inte ta in honom även fast jag e ensam… Min chef får andnöd om jag gör det och det vill jag inte…

  Linda

  2010 02 09 || 13:56

 3. Jo, man får acceptera när folk e rädda och allergiska…

  Linda

  2010 02 09 || 14:19

Lämna en kommentar: