Det blir inte alltid jättebra…

5 kommentarer

Forden står på gården...

Forden står på gården…

Jag körde in bilen på jobbet idag för att låta den tina under dagen… Lämnade alla dörrarna öppna för att påskynda processen lite. På lunchen var jag till och med så engagerad att jag dammsög bilen liten för att piffa upp insidan. Vid arbetsdagens slut var det sen dags att köra ut bilen, och det var då jag insåg faktum: Batteriet hade dött igen pga lampan som tänds när man öppnar dörrarna. Det går att släcka den manuellt, men jag hade glömt av det helt…

En vänligt sinnad kollega kom till min undsättning och lät mig låna hans batteri… Att man aldrig lär sig… Kanske är det dags att åka till Biltema i Halmstad för att införskaffa en laddare jag kan ha i bilen om jag gör om samma misstag igen…

För övrigt har dagen flytit på ganska bra och kom ganska nyligen hem efter att ha farit runt i stan som en iller på speed… Kaminen är tänd och vovvarna ligger och mumsar på varsitt ben jag gav dem. Jag passade på att hämta Nikita när jag ändå var i stan, så när Emmelie kommer hem är alltså hela flocken fulltalig; Jag, Emmelie, Debbie, Bagheera, Nikita, Eragon, Challe och Yatzy… Just nu känner man sig smått trött och sliten, men jag är ändå nöjd med dagen. Väldigt nöjd på många sätt!

Jag hoppas att din dag också har varit bra!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

En stor nyhet är att SAAB köps av Holländska företaget Spyker Cars, och man får hoppas att köpet gynnar de anställda och de som tidigare fått gå! Man kan inte föreställa sig hur det varit för de anställda den senaste tiden, och nu kan man inte göra så mycket mer än hålla tummarna för alla som detta beslut berör.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 26 || 18:12

Publicerat i Baronen - In Real Life

5 svar to 'Det blir inte alltid jättebra…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du har otur med bilen du =)

  SV: Hela dagen har varit lugn och så får det bli imorrn också… Mår verkligen piss just nu =( Skitjobbigt… Hoppas ni e friska och krya iallafall…

  Linda

  2010 01 26 || 18:21

 2. Ja vissa har ju det bra 🙂

  Ulrika

  2010 01 26 || 20:33

 3. haha jag med. Eller i alla fall de som gynnar mig 😉

  tobie

  2010 01 26 || 22:35

 4. Det kanske e dax för ett nytt batteri helt enkelt +
  Startkablar.

  kalmariten

  2010 01 27 || 09:23

 5. alltid bra med hjälpsamma kollegor. 🙂

  sv: ja balaklava är skitbra, när vi var i fjällen så hade typ alla sån på sej… men som du skrev så skulle det säkerligen få nån skör pensionär att kunna hoppa ur skalet. hehe!

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 01 27 || 11:43

Lämna en kommentar: