Hemmets lugna vrå…

11 kommentarer

I hemmets lugna vrå

Så här efter morgonpromenaden får man tillfälle att njuta en stund med en rykande varm kopp kaffe. Utetemperaturen håller sig ständigt på runt -2° samtidigt som kaminen sprider en behaglig värme inomhus. Vi har dessutom haft några älgar precis utanför huset. Såg färska spår i snön och hörde hur älgarna sakta försvann bort över ängen. Än har jag inte lyckats fotografera några älgar, men det kommer säkert med tiden. Det är skönt att bo på landet. 🙂

Det har blivit tisdag, och arbetsveckan är i full gång – likaså är längtan mot helgen, och lönen som hamnar på kontot först på måndag. Att få lön en måndag är ingen större höjdare, en åsikt som jag säkert delar med flera.

Klockan är nu 05.40, och det är dags för mig att förbereda mig för avfärden mot arbetet. Jag önskar er alla en god morgon!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 19 || 05:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Hemmets lugna vrå…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Visst e han söt =) E så kul att se honom i snön, han gräver ner sig totalt =)

    Linda

    2010 01 19 || 21:20

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: