Historien om gummibollen…

3 kommentarer

Gummiboll

Gummiboll

Jag har en gummiboll – gjord på endast gummisnoddar. Det här är historien om hur den kom till…

När jag gick på bibelskola i Malmö 95/96 var det oftast jag som mötte upp brevbäraren som kom varje morgon. Alla brev till elevhemmet hade samlats med hjälp av en gummisnodd. Gummisnoddar som jag började spara på av någon märklig anledning…

När min bror besökte mig vid ett tillfälle började han snurra ihop dessa, och innan man visste ordet av hade han gjort en liten boll av gummisnoddarna…

Under åren har gummibollen växt gradvis… men samtidigt har den ibland legat lite för länge utan att det kommit till nya gummisnoddar, vilket lett till att de gamla torkat och fallit av… I dag köpte Emmelie nya gummisnoddar till mig, så nu kan jag återigen fräscha upp den lite.

Förnyelse för gummibollen

Förnyelse för gummibollen

Det är märkligt hur man håller minnen vid liv trots att det är nästan 9 år sen Johan gick bort…

Bollen har nu blivit hela 15 år gammal och väger ca 550 gram – och jag kan garantera att allt är gummisnoddar – och enbart gummisnoddar.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 18 || 17:56

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Historien om gummibollen…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Historien om gummibollen…'.

 1. Kan ju bli hur stora som helst =)

  SV: Ja, jag e helnöjd =)

  Linda

  2010 01 18 || 21:00

 2. WOW, den kan vi leka med!!!

  Daniel

  2010 01 18 || 21:23

 3. Oj, vad fin! 🙂

  Lovisa

  2010 01 19 || 17:23

Lämna en kommentar: