Ännu ett vakande öga…

Inga kommentarer

Ännu ett vakande öga

Ännu ett vakande öga kommer att hålla koll här hemma – utöver de fyra ögon som redan gör det. Planen har ju ett tag varit att få upp ytterligare en övervakningskamera på gårdsplanen.

Men inte utan ett väderskydd.

Tacksamt nog kunde en på jobbet ställa upp med sina kunskaper. Trots att allt jag kunde erbjuda var en bit wellpapp som jag vikt.

Väl hemma kunde man påbörja monteringen, och med ett förhållandevis enkelt handgrepp var allt på plats.

De “vingar” som syns är en egen liten skapelse som gjordes för att vidga kamerans vyer något. I framtiden kanske man tar bort dessa helt, men vi får först se hur väl dessa skyddar mot solens bländande strålar.

Det känns i alla fall skönt att man äntligen kan hålla koll på de vinklar man önskar. En av kamerorna fångade tidigare idag en bil som körde in på gårdsplanen och vände. Tyvärr fångade ingen av dessa något registreringsnummer, vilket var den stora motivatorn till att få detta åtgärdat så snart som möjligt.

Mest troligt var det bara någon skogsflanör som råkat missa två väldigt tydliga skyltar om att dem var på väg in på en privat tomt. Hundarnas mörka skall förtydligade högst troligt att besökarnas närvaro inte var önskvärd.

Ett litet virus verkar ha hittat hit…

Under dagen har man känt sig lite ‘off’, och vissa tecken tyder på att man drabbats av något virus. Vilken effekt detta kommer att få är svårt att avgöra i nuläget.

En positiv vinkel är i alla fall att obehaget varit konstant sen senare i förmiddags. Förhoppningsvis är detta bara något tillfälligt och övergående. Men för att gardera sig extra behöver man nog försöka lägga sig i någorlunda tid idag.

En god natts sömn kan ju göra underverk för kroppen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 21 || 19:57

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: