Jag gillar verkligen fredagar…

1 kommentar

Jag gillar verkligen fredagar

Jag gillar verkligen fredagar. Att få komma hem till hundarna och veta att dem kommer att få mer av sin husse. Men också att få möjlighet att vila ut ordentligt.

Kvällen är perfekt för mys, även om det bästa inte anländer förrän i morgon! Tills vidare får man nöja sig med två sällskapssjuka hundar som är tacksamma över att husse är hemma.

Och husse känner naturligtvis på samma sätt!

Nu har man drygt två dygn på sig att njuta efter bästa förmåga. I morgon kommer dock klockan att ringa tidigt för att hundarna ska få sin långpromenad innan frukost. Därefter behöver man börja städa och fixa allt sånt man inte riktigt hinner med under veckan.

Men det ska bli skönt att få det gjort. Torrmoppen är en sak, men en dammsugare gör absolut ett bättre jobb – för att inte tala om när man använder golvmoppen.

Utöver det så får man fortsätta börja kika på hallen, den som blivit ett riktigt långdraget projekt. Ganska sjukt att det nästan är två år sen jag började, och det har fortfarande inte blivit färdigt…

Hur länge kan man egentligen skylla på att man inte bestämt sig? Innan det blir uppenbart att man bara är lat och omotiverad..? Jag låter dig avgöra just den biten. Trots att det varit så utdraget är jag ändå säker på att jag kommer att bli mer än nöjd när väl det blivit färdigt!

Naturligtvis följer en uppdatering kring detta projekt.

Snart läggdags!

Det börjar bli dags att krypa till kojs, och för stunden inser man att hundarna ligger steget före. Ingen av dem är i vardagsrummet, så jag kan bara anta att den intagit den bästa platsen i sängen.

Det må förvisso vara något av en pensionärsvarning att vilja lägga sig innan 21.00, men man vaknade ändå vid 03.00 i natt – och kunde inte somna om.

Så mindre än en timme senare var man ute på långpromenad med hundarna. Således förtjänar man att lägga sig tidigt. Även om det är fredag. Ja, jag gillar verkligen fredagar!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig fredagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 11 || 20:54

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Jag gillar verkligen fredagar…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Fredagar är verkligen bästa dagarna

    Mirre

    2024 10 13 || 11:21

Lämna en kommentar: