Det blev en cykeltur…

Inga kommentarer

Det blev en cykeltur

Det blev en cykeltur till jobbet idag, trots viss olust tidigt i morse. Kylan var nog latmaskens starkaste kumpan, men jag lyckades övervinna den och kunde trampa iväg.

Väl framme var man förvisso ganska kall, men det kändes ändå bra.

Under hemresan så märkte man tydligt hur trött man var, då den tog längre tid än väntat. Men väl hemma kunde man slappna av och gosa med hundarna och bara njuta av stillheten och värmen från kaminen.

En övermodig sida hos mig hade gjort upp planer på att cykla även i morgon, men så kommer det inte att bli. I morgon tar jag bilen så att jag kan handla inför lördagen då flickvännen och hennes döttrar kommer hit.

Inför detta finns mycket att göra, så lördagens första timmar kommer att läggas på husliga sysslor och annat.

Höglöpet verkar vara över!

Något man tackar särskilt för. Hundarna kommer dock troligtvis att vara åtskilda även under morgondagen, men det är mest för säkerhets skull. Sen kan man öppna upp hundgårdarna igen och låta dem vara tillsammans.

Nästa vecka behöver man inte längre ha dåligt samvete för att hundarna får sitta ensamma så länge. Då kommer det också att kännas lite lättare att ta cykeln till jobbet en eller ett par dagar. Samtidigt kan man se fram emot längre promenader med hundarna, men som vanligt är det Turbo som bestämmer både takten och hur långt vi kan gå.

Det är snart läggdags!

Det känns inte bra att behöva erkänna detta, allra minst för en själv, men det börjar bli dags att avrunda denna dag. Att sen klockan i skrivande stund bara är 19.49 gör att man känner sig lite väl gammal.

Samtidigt ringer klockan strax efter 04.00 i morgon, och det vore skönt att få sova närmare åtta timmar i natt.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 03 || 19:57

Lämna en kommentar: