Det var så nära…

1 kommentar

Det var så nära

Det var så nära att man tog cykeln till jobbet idag, men nära skjuter ingen hare. Av någon märklig anledning hade jag väldigt svårt att somna igår kväll, och strax före midnatt skrotade man den planen.

Detta börjar minst sagt bli väldigt störigt.

Man får helt enkelt planera den aktiviteten för en annan dag, men det blir inte i morgon. Dels ska det regna, men sen måste jag också åka ner till Halmstad direkt efter jobbet.

Man får i stället hoppas på att det blir andra tillfällen under veckan. Fast den har man ju hört mer än en gång tidigare… Samtidigt är man mindre villig att vara borta från hundarna för länge när Wilja löper.

Än så länge är inte höglöpet här, men ganska snart lär man behöva hålla dessa två i sär under dagtid. Nu är det inget problem för hundarna att vara åtskilda, utan det är nog snarare husse som ser det hela som ett problem. Man inbillar sig på något sätt att hundarna har tråkigt om den inte går i samma hundgård.

Men riktigt så är det inte.

Fördelen är dessutom att man kan dela ut märgben som sysselsättning utan att Wilja samlar ihop dem.

Vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för i morgon. Förhoppningsvis känns läget tillräckligt lugnt för att låta dem vara tillsammans under dagen.

Hittills är det mest Wilja som är lite extra “flirtig” mot Turbo, men har är förhållandevis ointresserad. Den enda skillnad man märker på honom är att han är lite piggare än vanligt.

Snart läggdags!

Med anledning av gårdagens misslyckande kring sänggåendet så får man sikta på att komma i säng i tid. Förhoppningen är naturligtvis att man ska somna både snabbt och enkelt, och få igen lite av den tid man förlorat. I morgon blir en lång dag, och det ser man fram emot.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 23 || 19:51

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Det var så nära…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det är alldeles för lätt att skjuta upp en sån sak, speciellt om det kräver tidig väckning. Jag minns när jag var växte upp och vi hade hundar av båda könen, vilket passaden av gnällande hundar det var.
    Hoppas du fick skön sömn och att dagen blir bra!

    Marianne

    2024 09 24 || 10:44

Lämna en kommentar: