Fredagen är äntligen här!

Inga kommentarer

Fredagen är äntligen här

Fredagen är äntligen här!

Arbetsveckan blev lite kortare än tänkt då man var sjuk under onsdagen och torsdagen. Igår eftermiddag bestämde jag mig för att jobba idag, då allt kändes ok igen.

Det skulle visa sig att man inte hade helt rätt.

Att bara ligga hemma på sofflocket gör att man känner sig lite bättre. Men att sen börja jobba och röra sig som vanligt – ja, då blir man snabbt påmind om att kroppen inte är helt återställd.

Oavsett så passade jag på att ta med mig en kebabtallrik, så nu har man lyckats inleda helgen på bästa sätt, och bättre kommer den att bli.

I kväll ska man bara ta det lugnt och låta kroppen fortsätta återhämta sig. Man kan misstänka att det blir lite Netflix senare, och vem vet; Kanske somnar man till på sofflocket.

Men vad gör det när det är lördag i morgon. Då ska man åka hem till flickvännen och hennes döttrar och äta gott och se på film och fortsätta ta det lugnt.

Denna helgen blir det ju inget jobb här hemma, bortsett från att klippa gräset. Snart är dock den säsongen över, och man kan fokusera på annat i stället.

Wilja löper!

Häromdagen upptäckte man att Wilja återigen börjat löpa, så nu vet man vad som väntar. Snart kommer hundarna att få vara åtskilda under dagarna, och jag kommer att få städa och tvätta betydligt oftare.

Jag var kanske inte riktigt beredd på detta, då hon löpte senast i maj, men vissa saker kan man inte påverka. Återigen blir man dock påmind om att man kanske skulle kastrera henne, men något mer än så är inte bestämt i nuläget.

För stunden är det i alla fall inte möjligt, men möjligheter finns alltid i framtiden.

Men fredagen är äntligen här! Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt fantastisk helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 20 || 19:16

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: