Ibland tar det tid…

Inga kommentarer

Ibland tar det tid

Ibland tar det tid, ja, märkligt lång tid att få gjort saker och ting. Nu när sommarvärmen äntligen(?) återvänt får man uppleva närmast tropiska nätter igen.

Besvärande nog får man hålla fönstren stängda pga knott och mygg.

Länge har jag tänkt att sätta upp myggnät för att kunna ha fönstren öppna på natten, och idag var det dags. När man gick och la sig i går kväll var det närmast obehagligt varmt. Fönstret fick dessvärre vara stängt, men strax innan midnatt var jag tvungen att öppna det. Man var hellre mat åt blodsugande flygfän, än att inte kunna sova alls.

Strax efter midnatt somnade jag, och när klockan ringde 04.30 ville jag verkligen inte gå upp. Precis som om jag själv kunde välja det.

Hundarna fick sin promenad medan tvättmaskinen gjorde sitt. Väl hemma så kunde man snabbt dammsuga huset, hänga tvätten och åka till jobbet. Tröttheten gick inte över, men jag bet ihop efter bästa förmåga. Tacksamt nog kunde jag gå hem 1 timme tidigare idag, och därmed fick jag lite tillfälle att pusta ut.

Snart ska man börja med matlagningen då flickvännen och hennes döttrar kommer förbi. Hamburgare och pommes står på schemat, och efteråt så blir det filmtittande. Jag skulle tippa på att jag somnar i soffan i kväll.

Man är inte direkt ledig i morgon!

I morgon får man vakna tidigt, för då ska det grävas två djupa hål för grindstolparna, och sen ska dessa gjutas fast. Jag hoppas verkligen att allt går vägen, och att vi hinner bli klara innan det blir alldeles för varmt.

Förhoppningen är i alla fall att man ska kunna visa några bilder på ett projekt som är förhållandevis färdigt. För stunden ser i alla fall infarten ut så här:

Vågar man hoppas på en förbättring i morgon? Ja, det återstår att se!

Vi på Hundgården önskar i alla fall Er en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 06 || 16:47

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: