Stolparna ska stå stadigt…

Inga kommentarer

Stolparna ska stå stadigt

Stolparna ska stå stadigt med hjälp av detta. Efter jobbet körde man flera ärenden och hamnade till slut på ByggMax. Där passade man på att lasta in 6 stycken säckar med betong.

Helgens projekt handlar ju i första hand om att gjuta grindstolparna. Vädret ser ut att vara perfekt på lördagen, speciellt om man tänker börja jobba tidigt.

Jag hoppas att detta projektet kan avslutas på lördag, men man får kanske vara lite ödmjuk kring detta. Det finns trots allt en liten risk att marken är så hård att grävandet tar längre tid än man tror.

Det värsta som kan hända här är att det finns en stor sten en bit ner i marken, för i så fall blir man nästan tvungen att antingen improvisera – eller gräva ett helt nytt hål… För att stolparna ska stå stadigt behöver jag två hål som är ca 60-70 cm djupa, så man vill inte behöva gräva nya hål här och där.

Något annat vädret också är perfekt för är ogräsättika! Det varma vädret gör det närmast perfekt att göra ytterligare försök att bekämpa ogräset i hundgårdarna. Ja, det har lyckats växa tillbaka, om än i något mindre omfattning än tidigare.

Med lite planering kommer man förhoppningsvis att börja använda den produkten tidigt nästa år, för att slippa se hur hundgårdarna sakta växer igen.

Idag har man varit väldigt trött!

När jag vaknade i morse hade klockan nästan blivit 05.30, och man kände sig väldigt utmattad i kroppen. Troligtvis inte pga cyklandet, utan jag får nog ändå skylla på värmen.

Morgondagen lär inte bli bättre, men samtidigt är det åtminstone fredag! När man stämplar ut från jobbet får man åka hem i ilfart för att hinna förbereda det sista innan flickvännen med döttrar anländer till Hundgården.

Egentligen borde jag dammsuga i kväll, men jag tänker att det är bättre att göra det innan jobbet i morgon. På så sätt är allt (förhoppningsvis) i toppskick när man väl kommer hem. Då är det bara att sätta igång med matlagningen och göra färdigt det sista innan dem kommer.

Sen har man en helkväll framför sig med film och allmänt gottande åt helgens ankomst.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 05 || 20:39

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: