Med ett vakande öga…

Inga kommentarer

Med ett vakande öga

Med ett vakande öga kan man nu hålla extra koll på hundarna. Att det finns övervakningskameror här hemma är inte direkt nytt. Men från och med idag kan man hålla bättre koll på hundarna när man är på jobbet.

Hundgården ovan har alldeles för länge varit en dold yta.

Man är kanske inte direkt orolig för hundarna när man inte är hemma, men det är faktiskt ganska kul att kika in och kolla läget under arbetsdagen. Mest för att försäkra sig om att dessa njuter till fullo.

Tack vare denna åtgärd finns det i stort inga ytor av hundgården som man inte kan se.
Varken utomhus eller inomhus.

Några av fördelarna med dessa övervakningskameror är att det finns en lite strålkastare i dessa, så man ser bättre i mörker. Dessutom så här man även vad hundarna hittar på. Sen går det också att prata med eventuella leverantörer eller besökare mm.

Sen början av april i år har man använt sig av dessa, och man är mer än nöjd hittills. Visst, det finns en liten nackdel mina tidigare övervakningskameror inte hade: Man behöver betala för att kunna nyttja dessa fullt ut. Men samtidigt får man betala för allt annat. Vägassistans, internet, mobil etc. Vare sig man använder detta eller inte.

Säkerhet är för mig något viktigt, och jag känner att det var en bra investering.

En tidig kväll…

… är vad man siktar på. Utan att förvänta sig att det kommer att bli just det.

I morse “försov” man sig lite. Man vaknade till först klockan 06.00 och insåg att dagen börjat sedan länge. Stressen man upplevde var allt annat än angenäm, men lyckligtvis hann man till jobbet i tid.

Man kan alltid trösta sig med att kroppen förmodligen behövde sova lite längre idag, och att man har nytta av det under resten av arbetsveckan. Det vore dock skönt att kunna somna i god tid i natt, så att man kan vakna i god tid i natt.

Planen för morgonen är att kunna rasta hundarna ordentligt innan det är dags att bege sig till jobbet.

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 26 || 20:12

Lämna en kommentar: