Vilodagen blev aldrig helgad…

2 kommentarer

Vilodagen blev aldrig helgad

Vilodagen blev aldrig helgad, men det visste man redan igår.

Efter att man fått i sig kaffet i morse så skruvade man upp en hylla i hallen. Tidigare har alla verktyg hängt där, men de senaste åren varit ute i förrådet. Nu var det dock dags att ta in dessa igen.

Något rostiga, men ändå fullt användbara. I samband med detta började man också röja lite i hallen, och man kunde sortera ut en hel del skräp.

Dessvärre kommer jag att behöva titta på skräpet ända tills på fredag, men därefter är det borta.

Efter ett par timmar hade daggen torkat, och man kunde då avbryta arbetet och fortsätta med att klippa gräsmattan. Bara för att efteråt fortsätta fixa och dona.

Under veckan som kommer så får ju Glada Bäverns Hundpensionat besök av två välbekanta besökare, och inför detta har man haft en hel del att stå i.

Bland annat har man monterat upp en grind i hallen, och i morgon kan man dela av hundgårdarna utomhus. Sen är det fullt hus ett tag framöver innan gästerna åker hem igen.

Det är högst troligt att även kommande vecka kommer att gå fort, och speciellt kommande helg. Då kommer man nämligen att fräscha upp staketet kring gårdsplanen, vilket troligtvis kommer att ta större delen av helgen i anspråk.

Men jag ser verkligen fram emot att kunna visa slutresultatet!

I kväll helgar jag vilodagen!

Efter att denna dag gått åt till arbete kan man nog med gott samvete ägna sig åt vila under återstoden av dagen. Varför inte luta sig tillbaka och bara njuta av lugnet?

När man ändå sitter här känner man hur en behaglig trötthet kommer krypandes, något som skapar en perfekt förutsättning för lite allmänt slappande i soffan.

Vi på Hundgården önskar er alla ett riktigt härligt avslut på denna vecka!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 18 || 18:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Vilodagen blev aldrig helgad…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vila är ett måste då och då, bra jobbat 🙂

    Annie

    2024 08 19 || 14:55

  2. ja tänk att det alltid finns så mycket att pyssla med

    Pauline

    2024 08 20 || 09:18

Lämna en kommentar: