Man är fortfarande dagvill…

1 kommentar

Man är fortfarande dagvill

Man är fortfarande dagvill av någon märklig anledning… Hela dagen har man trott att det är tisdag, trots att man i arbetsrollen noterat att det är måndag.

Mer än en gång.

Samtidigt vet jag mycket väl om att det var söndag igår, för då jobbade jag här hemma.

Hur förvirrad kan man egentligen bli? Jag är uppenbarligen alldeles för ung för att hamna på ett demensboende, men man borde kanske börja ägna sig åt minnesträning. Eller så löser sig allt till det bästa om ett par dagar. Annars lär jag ändå ha glömt allt detta lagom tills att väckarklockan ringer i morgon…

I så fall är det helt och hållet lugnt! Varför oroa sig för något man ändå inte kommer ihåg?

Men, det är ändå högst troligt att jag vaknar upp i morgon och inser att det är tisdag. Eller så tror jag att det är onsdag, oavsett så är det en helt ny dag!

Slutsatsen av allt detta är att jag borde lära mig att kolla närmare i min kalender! Det senare känns som den absolut bästa lösningen på detta problem…

En orsak till förvirringen:

Att jag idag varit något disträ på olika sätt beror troligtvis på sömnbrist. Oavsett hur trött jag än var igår, så lyckades jag helt enkelt inte somna i tid.

Kanske somnade jag kring midnatt, men strax efter 04.00 vaknade jag och kunde inte riktigt somna om. Jag var igår helt säker på att jag skulle somna i god tid, men av någon anledning blev jag bara piggare och piggare under kvällen.

Tacksamt nog så känner jag inte alls så idag, och lär förhoppningsvis somna lagom tidigt ikväll.

Trötthet påverkar kroppen på väldigt många sätt, och jag hoppas inte att man råkat tabba sig allt för mycket på jobbet idag. Men oavsett så är det dags för mig att krypa till kojs nu.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 12 || 20:17

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Man är fortfarande dagvill…'

Subscribe to comments with RSS

  1. gu jag är också så dagvild, speciellt nu när min man har semester å Theodor sommarlov x)

    Pauline

    2024 08 13 || 18:45

Lämna en kommentar: