Det är nog färdigt!

4 kommentarer

Det är nog färdigt

Det är nog färdigt nu! Eller i alla fall så nära man kan komma. Idag passade man på att städa upp i hundgården och skruva upp ribborna ovanpå staketet så långt dessa räckte.

Det råder viss brist på just detta material, men med lite trixande går det att lösa.

Som ni ser är grindarna inte på plats bakom Turbo, men det ska vara öppet tills att det kommer två hundar senare i augusti.

Man är verkligen mer än nöjd över resultatet, och djupt tacksam för all hjälp man fått. Nu får man verkligen se till att underhålla allt detta på bästa sätt, så att ogräset inte tar över igen.

Man kommer att behöva köpa flera dunkar med ogräsättika för att i möjligaste månförhindra återväxt. Nu kan man i alla fall med gott samvete sätta punkt för flertalet olika projekt.

I morgon blir det dock en vilodag rörande arbetet här hemma, men jag ska försöka komma iväg på en cykeltur under förmiddagen så att man åtminstone får röra ordentligt på kroppen.

Tillfället gör tjuven!

Ja, det är nog ett talesätt vi alla hört någon gång, och idag fick man det bekräftat. Igen. Under den senare delen av eftermiddagen värmde jag två vitlöksbaguetter i ugnen, och medan jag åt den ena fick den andra svalna.

På något sätt glömde jag av den. Wilja, å andra sidan, hade full koll på läget. I ett obevakat ögonblick gick hon ut i köket och hämtade ner den från spisen. Försiktigt tassade hon förbi sin husse i hopp om att undgå upptäckt. Men husse känner igen hennes steg när hon är “up to no good”…

Efter att ha jagat henne en stund på gräsmattan släppte hon  den till slut. Motvilligt, bör tilläggas.

Nu var jag inte längre sugen på att äta den, så jag delade bytet mellan henne och Turbo. Det var förvisso uppskattat, men Wilja verkade bara vara hälften så nöjd som Turbo.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 02 || 20:11

4 svar to 'Det är nog färdigt!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja var det inte en värre tjuv än vovven så är det väl OK 🙂

    Madde

    2024 08 03 || 05:09

  2. Liten ögontjänare som tassar sakta förbi…jo men visst kan man görstå att du vaknade till liv då och kände att något var på gång. Försöka duger ju och hon vann ju lite…
    Kram Kajsa

    Tanten I Stan

    2024 08 03 || 09:30

  3. Vad skönt att det är klart och så fint det blev. Kramis

    Netti Starby

    2024 08 03 || 11:31

  4. oj så snyggt! 😀

    Pauline

    2024 08 04 || 09:41

Lämna en kommentar: