Nu är det semester!!!

1 kommentar

Nu är det semester

Nu är det semester, och jag bör tillägga: Äntligen!!! Som ni kan se så valde man att inleda semestern med lite extra lyx i form av en kebabtallrik. Dagen till ära är det dessutom strålande solsken.

Allt känns naturligtvis helt fantastiskt just nu, men det är kanske inte så konstigt.

Samtidigt får man inte glömma att semester också innebär mer arbete av olika karaktär. Som idag, till exempel. Då fick man samla ihop tillräckligt med energi för att klippa gräsmattan.

Igår klippte jag gräsmattorna vid jobbet, och det kändes bättre. Kanske för att jag faktiskt fick betalt för det. Men som alltid känns det skönt när man väl är färdig med jobbet.

Gräset hade tyvärr hunnit bli alldeles för högt sen man klippte det förra veckan, så jag var så illa tvungen att höja gräsklipparen ett steg. Därmed behöver man troligtvis klippa gräset en gång till om några dagar, men så får det bli.

Nu är det semester

Wilja var i alla fall glad över att husse var ute och kombinerade gräsklippning med bollkastning.

Men nu är det semester – och jag ska göra mitt yttersta att njuta av varje ögonblick! Vädret ser kanske inte ut att bli det bästa under helgen, men man har lika fullt semester. Att man sen ändå kommer att hålla tummarna extra hårt för bättre väder är en annan sak.

I kväll latar man sig!

Egentligen borde man passa på att njuta av den härliga sommarkvällen, men det känns faktiskt helt ok att bara slappa också. Den aktiviteten är trots allt en viktig del av semesterfirandet.

Trots semester så har jag för avsikt att inleda dagen tidigt i morgon. Främst för att vovvarna ska få sin promenad, men också för att jag själv ska försöka cykla till stan innan regnet börjar. Jag saknar verkligen att kunna cykla, men den senaste tiden har inte riktigt möjliggjort detta.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 12 || 20:13

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Nu är det semester!!!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vad härligt! Å helt rätt att lyxa 😀

    Pauline

    2024 07 13 || 20:53

Lämna en kommentar: