När det ovanliga händer…

3 kommentarer

När det ovanliga händer

När det ovanliga händer blir man som tidigare sagt något förvånad.

I söndags kväll började man så smått få ont i halen, och var precis lagom degig i huvudet. Måndagen gick dock bra att jobba eftersom jag ändå var tvungen att sluta tidigare.

Orsaken var ju att man skulle fixa vattenläckan i källaren.

Man kände sig väldigt matt i kroppen, men det gick ändå att härda ut. Senare under måndagskvällen började man bli täppt i näsan och mitt högra öga började rinna.

Detta till trots så klarade man utan någon märkbar matthet av hundarnas morgonpromenad på tisdagen. Under  dagen blev dock problemet värre och värre, så man gick hem tidigt även den dagen.

Väl hemma låg man i soffan fram tills strax före läggdags, tillsammans med en envis huvudvärk. Och idag upprepades den proceduren. Visst man var för stunden tacksam över att ögat sluta rinna under natten, men detta besvär återkom senare under dagen. På båda ögonen. Men det var inte det enda som hände: Man börjar troligtvis även få feber, så man är officiellt drabbad av en manlig förkylning.

Så, husse får stanna hemma även i morgon. Vovvarna gillar det garanterat, men personligen är man extremt uttråkad samtidigt som man inte orkar göra något. Detta är verkligen ingen behaglig kombination.

Med de få krafter man lyckades frammana idag blev i alla fall huset dammsuget, men därefter tog allt stopp igen.

Wilja har börjat löpa!

Ja, så är det, och under helgen får jag försöka bygga upp ena hundgården så att hundarna kan vara åtskilda medan jag är på jobbet. Än så länge är Turbo helt ointresserad, men vi vet alla att det är något som kommer att ändras inom en snar framtid.

När väl stunden är inne, och leklusten tar över, så kommer allt att vara färdigt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 15 || 17:41

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'När det ovanliga händer…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Krya på dig!
  Kram!

  skåningen

  2024 05 16 || 10:33

 2. Hoppas att du snart mår bättre och krya på dig.

  Svar: Jag kommer tyvärr inte in på din sida av någon anledning.

  Netti Starby

  2024 05 16 || 19:45

 3. Krya på dig!

  Pauline

  2024 05 18 || 19:02

Lämna en kommentar: