Helgerna går så snabbt…

1 kommentar

Helgerna går så snabbt

Helgerna går så snabbt, och man tycker att man borde lärt sig det vid det här laget. Trots att det alltid är så blir man ändå lika förvånad.

Om ett par timmar ska man krypa till kojs, och i morgon ringer klockan tidigt igen.

Jag har en känsla av att man kommer att få gnugga ögonen extra i morgon bitti, men jag tror att hundpromenaden får en att piggna till. Den kalla och friska luften gör alltid kroppen gott.

Kung Bore håller fortsättningsvis ett järngrepp om oss alla, och man gör sitt yttersta för att bibehålla en acceptabel inomhustemperatur. Under dagarna behöver man tack och lov inte använda elementet, men det är härligt att ha under natten.

I skrivande stund vågar jag knappt titta på Eon’s app, då jag fasar för den kommande elräkningen! Hittills i år har jag nästan förbrukat lika mycket som under perioden 1 januari till 30 april förra året. Det är minst sagt brutalt, men vad ska man göra..?

Antar att man får snåla in lite extra på elen när väl vinterkylan ersatts av härlig vårvärme. Tills dess är det bara att bita ihop och gilla läget!

En ny arbetsvecka väntar runt hörnet…

Ja, hur man än vänder och vrider på det, så ska det bli skönt att få åka till jobbet i morgon. Detta trots det faktum att det blir långa dagar utan vovvegos.

Fram till slutet av mars är det nu helt vanliga veckor, och därmed så antar jag att man vid något tillfälle får försöka unna sig en ledig fredagseftermiddag någon gång. Det blir en redan nu på fredag, men av helt andra anledningar.

Vi på Hundgården hoppas i alla fall att ni haft en trevlig helg, och att ni får en riktigt fin start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 07 || 19:47

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Helgerna går så snabbt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hoppas du får en bra vecka! Nu har vi plusgrader

    Pauline

    2024 01 09 || 16:06

Lämna en kommentar: