Var ska man börja?

1 kommentar

Var ska man börja

Var ska man börja?

Hallen är ju en plats som tycks förbli oförändrad. I alla fall sen sen bestämde mig för att riva allt som såg hyfsat bra ut.

För stunden ser saker och ting ut enligt bilden ovan. Resterna av den gamla mattan måste bort. Efter det måste väggarna snuggas till. Lite färg och nya lister.

Väggarna blir vita, och literna blir betsade i en mörk färg. Inne i hundarnas del blir det nog en ny plastmatta, men i resten av hallen siktar jag på tarkett.

I morgon börjar man jobba igen, och fortsätter så under resten av veckan. Det är tveksamt att arbetet kommer att gå framåt under denna tid, men lite kommer att hända.

Det finns trots allt ingen större stress då hallen sett ut så här i över 6 månader… Man börjar nästan bli van med dess utseende, även om man också stör sig lite på den.

I slutet av nästa vecka kommer ju mina två stamkunder tillbaka, och det vore skönt att ha blivit färdig med det mesta.

Plastmattan kan man alltid vänta med ett tag till om pengarna inte räcker. Färg till väggarna finns dock redan här hemma. Låt oss alla hoppas på att man i slutet av nästa vecka kommer att kunna se att projektet gått framåt.

Byggröran i hallen och områden därikring börjar faktiskt bli lite påfrestande. Det känns nästan meningslöst att ens försöka städa den delen av huset.

Dock vet jag om att man inte är färdigt efter detta projekt. Bland annat ska en vägg i hallen rivas…

Man blir aldrig färdig!

Utebliven träning idag!

Yrvädret Hans har satt käppar i hjulen för många, och så även mig. Idag blev det ingen träning, men i ärlighetens namn hade det nog inte blivit någon oavsett väder.

Jag har tillåtit mig själv att köra bil idag. I morgon finns det dock en liten chans att man kör bil till jobbet, men jag hoppas ändå på att vädret uppmuntrar en till att cykla!

Nu är mina tre lediga dagar till ända, och jag har fem arbetsdagar att se fram emot. En av dessa kan dock strykas om jag tolkat schemat rätt…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 08 || 21:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Var ska man börja?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det är lätt att bli hemmablind och vänja sej med oreda!
    Kan inte den där Hans ta och dra vidare nu?

    Marianne

    2023 08 09 || 11:23

Lämna en kommentar: