Idag är man ingen cyklist…

2 kommentarer

Idag är man ingen cyklist

Idag är man ingen cyklist, men man är nöjd med tillvaron ändå. En vilodag då och då är knappast något som negativt kommer att påverka ett fortsatt tränande.

I kväll tar man därför bilen till jobbet igen.

Vid hemkomsten i natt hoppas man innerligt på att få sova ut ordentligt. Efter att sömnen varit bristfällig de senaste dygnen vore det onekligen välbehövligt.

Huruvida det blir som jag önskar återstår dock att se. Oavsett har det gått fint att jobba i natt, och det finns inget som tyder på att kommande natt blir annorlunda.

I morgon är man i alla fall ledig, och kroppen lär således få tillräckligt med tid att återhämta sig. På måndag har man ett arbetspass planerat, och sen är man otroligt nog ledig under 3 dagar.

Därefter börjar en smått intensiv period för min del. Det kommer till viss del att bli ganska tufft, men samtidigt har man alltid en något större lön att se fram emot i augusti och september.

Av den anledningen är det bara att bita ihop och gilla lägget.

Cykelbanan börjar bli färdig!

Äntligen, bör tilläggas! Visst, det återstår lite arbete, men man har kunnat använda sig av en större sträcka under en längre tid. Naturligtvis är detta enormt uppskattat då man slipper vara för nära övrig trafik under den sträckan.

Ja, idag är man ingen cyklist rent praktiskt, men i hjärta och själ kommer man alltid att vara det.

Cykelbana, Falkenberg - Ljungby

Förhoppningen är att man kommer att få se ännu fler cykelbanor längs vägar som är tungt trafikerade, samt att befintliga cykelbanor fylls av en allt mer flitig trafik.

Ju fler cyklister, desto fler cykelbanor kan man vänta sig!

Men, nu börjar det bli dags för mig att göra mig i ordning inför kvällens arbetspass, och vi på Hundgården önskar er alla en fortsatt trevlig midsommarhelg!

Cykelpendla; Hälsa, Miljö, Ekonomi

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 24 || 18:50

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Idag är man ingen cyklist…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det blir fint och tryggt med cykelbanan!
  Ja det är viktigt med vila för kroppen emellanåt!

  Marianne

  2023 06 25 || 07:01

 2. Ha det så bra!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 25 || 11:23

Lämna en kommentar: