En trevlig kväll!

3 kommentarer

En trevlig kväll

Gårdagens födelsedagsfirande var utan tvekan en trevlig kväll. Det började med en ljuvligt god middag, och senare under kvällen blev det en barrunda i stan.

Något jag inte gjort på väldigt många år..

Lyckligtvis blev det precis lagom sent, och man har hemma redan halv ett i natt. I stället för att cykla hem så bad jag Godistanten att hämta mig, vilket kanske var lika bra.

Det blev inte direkt några bilder från kvällen som sådan, då telefonen i stort sett låg i fickan under hela tiden.

Därmed gynnades i stället samtalet. Idag känner man sig inte helt oväntat lite sliten, men samtidigt väldigt nöjd över gårdagens festligheter med vänner.

Det blev en hyfsat dyr kväll, men det är väl ok att en gång per år göra stan osäker. Det var ju trots allt min födelsedag! Nu är det bara att ladda upp inför nästa års festligheter.

En märklig regel…

Gratulationerna strömmade in på Facebook, och jag gjorde mitt yttersta för att tacka samtliga. Uppenbarligen bröt det mot någon regel, så Facebook begränsade mitt konto under 1 timme.

Idag fortsatte jag att tacka de som gratulerat mig, och då blev kontot begränsat under 23 timmar. Det känns som att Facebook har väl igenomtänkta regler…

Husliga uppgifter innan jobbet!

Ja, man hade en hel del att ta tag i här hemma idag. Tvättkorgen var överfull, så man fixade det så snabbt det gick. Att solen skiner gjorde att man kunde hänga ut tvätten på tork i stället för att krångla med allt inomhus.

Därefter var man så illa tvungen att dammsuga och torka golven. Nu när allt detta är gjort kan man äntligen koppla av lite innan man börjar jobba. Tyvärr får man ta bilen i kväll då cykeln fått övernatta utanför Strandbaden, men i natt får den följa med hem till Hundgården igen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig lördag!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 06 || 16:11

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'En trevlig kväll!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Så bra att godistanten ställde upp.
  Svar..Förargligt när de sjunger fel text 🙂
  Kram!

  skåningen

  2023 05 06 || 17:25

 2. Fint att ditt firande blev bra!
  Men hur kunde de stänga av dej för något sånt?
  Verkligen konstiga regler.

  Marianne

  2023 05 07 || 06:52

 3. vad trevligt! 🙂

  Pauline

  2023 05 08 || 08:56

Lämna en kommentar: