Husse firar födelsedag!

2 kommentarer

Husse firar födelsedag

Husse firar födelsedag, och fyller 25 år för 22:a gången i rad – vilket naturligtvis är fantastiskt på alla sätt.

I eftermiddag trampar man därför in till stan för middag och festligheter på Strandbaden. Huruvida man cyklar hem sen eller inte återstår att se.

Man har blivit erbjuden skjuts om det skulle visa sig att kvällen blir alldeles för trevlig. Vilket inte  är helt omöjligt när man tänker tillbaka på förra årets födelsedagsfirande.

Vanligtvis brukar även vovvarna få del av födelsedagsfirandet här hemma, men dessvärre var alla märgben slut här hemma. Troligtvis för att sådana delas ut till höger och vänster utan någon egentlig anledning.

En positiv överraskning idag var i alla fall att man vaknade upp och och mådde bättre i kroppen. Det ovälkomna viruset har uppenbarligen gett upp kampen.

Tacksamt nog, då jag var lite orolig för att behöva ställa in kvällens firande. Det är ju ytterst sällan man blir sjuk, och det hade varit tråkigt om man blivit det inför sin… ja, 25-årsdag…

En ledig dag…

Ja, idag firar husse födelsedag och jag har fått möjligheten att vara ledig. Sen väntar tre dagar med jobb innan man kan se fram emot någon form av ledighet igen.

Det har varit lite svårare än väntat att anpassa dagarna till en större mängd arbete, men jag tror att allt kommer att rätta till sig med tiden. För det är oftast vad man behöver: lite tid.

Något som är ett tydligt tecken på min frånvaro är att dammsugaren har mer ledigt än vanligt. Det är dock min förhoppning att man kommer att ta igen förlorad tid med den. Helst innan dammråttorna annekterat min enkla boning.

Med allt detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig fredagskväll och en underbar helg! Naturligtvis med förhoppning om att ni alla får uppleva solsken från en klarblå himmel!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 05 || 15:09

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Husse firar födelsedag!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Stort grattis i efterskott på 2(?)5-årsdagen, hoppas du blev ordentligt firad i går och att du tog dej hem på ett bra sätt.

    Marianne

    2023 05 06 || 14:00

  2. grattis i efterskott 😀

    Pauline

    2023 05 06 || 16:51

Lämna en kommentar: