Utmaningar inför nästa år…

Inga kommentarer

Utmaningar inför nästa år

Det finns många utmaningar inför nästa år, och den mer aktuella är mitt sökande efter mer arbete. Vilken form av arbete det blir är svårt att säga, och i skrivande stund söker man allt möjligt.

Orsaken till ett något mer engagerat arbetssökande är att det inledningsvis kommer att bli mindre jobb på hotellet nästa år.

Sen vet man aldrig hur många timmar det blir i slutändan. Jag känner dock att det är bättre att ta det säkra före det osäkra i denna stund.

Hellre tacka nej till jobb, än att stå utan.

Idag har man sökt ett par jobb, och ska kika närmare på fler under veckan. Tanken är att kasta ut så många krokar som möjligt, då det förr eller senare måste nappa någonstans.

Man är lite kräsen…

… då jobben som söks bör ligga inom “cykelavstånd”. Även om man kanske inte riktigt kommer att cykla varje dag, så vill man ändå ha den möjligheten. Låter det märkligt?

Ja, kanske lite, men sån är jag!

Vid sidan av detta får jag planera för hur jag ska göra nästa år med föreläsningarna, och hur man eventuellt kan utveckla verksamheten och nå ut till fler.

Denna biten lär dock inte hjälpa till att betala speciellt många räkningar inledningsvis, men samtidigt är detta något jag verkligen vill fortsätta med.

Ja, det finns många utmaningar inför nästa år, och jag får nog ändå säga att livet blir mer och mer spännande. Oavsett vad som händer på arbetsfronten.

Lite om mina fyrbenta:

Tidigare i veckan så visade Turbo ett ovanligt stort intresse för lilla Wilja, och det visade sig att hon börjat löpa. Av den anledningen har jag fått hålla dessa åtskilda när jag varit på jobbet.

Jag var lite orolig över hur Wilja skulle reagera på att vara åtskild från Turbo, men enligt rapporten från Godistanten så har det inte varit några problem.

Det är onekligen glädjande att hon accepterar det, medan Turbo kanske är av annan åsikt…

Skrivet av Henrik Olsson

2022 12 18 || 21:27

Lämna en kommentar: