Då är det julpyntat…

2 kommentarer

Då är det julpyntat

Då är det julpyntat på bästa tänkbara sätt! För vissa kan det tyckas vara något minimalistiskt, men vad mer behöver jag än en prydnadsschäfer med tomteluva?

Som ni kan se så har den tyvärr sett bättre tider…

Trots att örat och benet är skadat så är den dock ett uppskattat inslag i juletid. Jag fick den för några år sedan, och om den inte åker i golvet fler gånger lär den hålla många år till.

Hade man bara fått en husky med tomteluva hade flocken varit komplett! Då är det julpyntat på allvar!

Jag är inte så mycket för att pynta inför högtider som ni kanske märker. Hur gör du? Går du all-in, eller är du också lite mer minimalistisk i ditt pyntande?

Wilja fick extra hussetid i kväll!

Efter att det blivit lite kortare promenader de senaste dagarna, var det dags för Wilja att få bege sig ut på äventyr. Vi tog i vanlig ordning den drygt 6 km långa rundan.

Vi varvade med lite lydnadsträning, och jag måste säga att hon har blivit mycket bättre på att lyssna. Framför allt märks det när hon får upp ett spår, men väljer att avbryta det och komma tillbaka till husse.

Turbo fick stanna hemma och smaska på ett märgben. Även om han väldigt gärna ville följa med, fick han en lugn stund för sig själv. Utan en liten ettrig unghund som inte vill låta honom vara.

Det kan man ju verkligen förstå!

Samtidigt som Turbo ibland kan bli väldigt trött på Wilja, så vet jag att han tycker om henne. Visst trivdes han som ensamhund också, att vara den som fick all uppmärksamhet, och äta vid matbordet.

Eller ha hela husses säng för sig själv.

Men samtidigt innebar det också att han ibland var ensam hemma ibland, vilket naturligtvis kändes extra jobbigt i husses hjärta.

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt god natt!

««« instagram »»»

Skrivet av Henrik Olsson

2022 12 05 || 22:42

2 svar to 'Då är det julpyntat…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Självklart att Turbo tycker om Wilja!!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2022 12 06 || 10:38

 2. Här blir det inte mycket pynt heller, det kommer inga “barn” så jag gör som jag brukar, plockar fram stakar och ett par stjärnor till 1a advent och mina tomtar till lucia. Ibland hänger jag några småkulor och glitter i ett par tallkvistar och sätter i en urna.
  Önskar er en fin dag!

  Marianne

  2022 12 06 || 12:37

Lämna en kommentar: