Jag gillar fredagar!

2 kommentarer

Jag gillar fredagar

Jag gillar fredagar, för nu är ledigheten över och om några timmar börjar man jobba! Enda nackdelen med helger är väl att man måste vara ifrån dessa två sötnosar under några timmar.

Man kan dock utgå från att båda kommer att bli lika glada som vanligt när man kommer hem.

Det känns idag som att man står inför ett helt vanligt dilemma: Ska man cykla eller ta bilen? Vädret är lite grådaskigt, och regnar det inte på vägen till jobbet så regnar det garanterat på vägen hem.

Den som motiverar mig att ens överväga cykeln är att resan till jobbet innebär att jag når mitt mål med cyklingen för i år. Det är helt klart lockande att pressa sig själv lite mer.

En motivator är att bilen stått parkerad sen i lördags, och det gör väl inte så mycket om den får stå några dagar till? Allt som krävs är att man biter ihop och tar sig själv i kragen.

Skulle dock himlen öppna sig lagom tills att man ska börja cykla, kommer jag att svika alla principer så snabbt det bara är möjligt! Jodå, jag kan också vara lite bekväm av mig!

Men jag gillar fredagar icke desto mindre!

Andra får vila:

För ovanlighetens skull kommer båda vovvarna att få en liten vilodag idag. Wilja fick en rejäl promenad i morgon, och jag tror att även hon skulle må gott av lite vila.

Det handlar dock inte om speciellt många timmars ytterligare vila för dessa. När man kommer hem i natt är det dags för dessa att få komma ut och röra på sig.

Därefter kan man gotta ner sig under täcket och sova några timmar innan en ny dag gryr. Med förhoppningen att Wilja tillåter husse att sova tillräckligt länge för en gångs skull!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig fredag!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 11 04 || 17:02

2 svar to 'Jag gillar fredagar!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra söndag med dina sötnosar!
  Kram!

  skåningen

  2022 11 06 || 11:36

 2. Håller med om fredagarna, även de helger man jobbade hade man fredagsfeeling.
  Hoppas du slapp regnet!

  Marianne

  2022 11 06 || 11:49

Lämna en kommentar: