Några förmanande ord

1 kommentar

Några förmanande ord

Med några förmanande ord till liten Wilja: Rör och du dör!

Idag passade man på att köpa ytterligare(!) ett par nya skor, och dessa är att anse som heliga. Av just den anledningen har Wilja fått en väldig tydlig instruktion.

Vanligtvis brukar skor slitas ut med tiden, men sen en liten schäfervalp flyttade hit så har skorna förbrukats i en ovanligt snabb takt…

Wilja är i sanning en busig liten flicka! Idag kunde hon dock ägna sig åt att förinta själva skokartongen, något hon också gjorde med en brinnande iver!

När hon var färdig med sitt projekt så fick husse plocka upp alla bitarna. Det var tydligt att kartongen inte längre skulle duga till så mycket annat än återvinning…

Men vad gör väl det så länge mina skor får leva länge och väl! Det återstår dock att se huruvida några förmanande ord kan sätta stopp för hennes framfart.

Planer för morgondagen!

I morgon har man en del på schemat. Först och främst ska man upp till Varberg för att byta däck på bilen, och därefter är det besiktning som gäller.

Om vädret tillåter kommer Wilja att få följa med, och då blir det lite miljöträning för hennes del.

Det hela kommer i så fall att avslutas med lite kloklippning på Arken Zoo. Vi får väl se hur hon ställer sig till allt detta…

Efteråt finns lite möjlighet till husliga sysslor innan man sticker i väg till jobbet. Jag siktar på att cykla till och från jobbet i helgen, men dagsformen verkar tyvärr vara den bit som avgör i slutändan.

Av den anledningen hoppas man på ett överflöd av energi! Att man på söndag ställer om till vintertid gör ju att man ‘vinner’ en timme på natten, vilket borde motivera en något!

Vad gäller träningen så har oktober lyckligtvis varit en bra månad, och lite mer träning hinner man allt klämma in!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 27 || 19:25

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Några förmanande ord'

Subscribe to comments with RSS

  1. åh hoppas hon nöjer sig med kartongen och låter skorna vara 😉

    Pauline

    2022 10 29 || 15:02

Lämna en kommentar: