Vad blir det för väder?

2 kommentarer

Vad blir det för väder

Vad blir det för väder, egentligen?

Enligt prognosen skulle det regna idag. Nästan hela dagen. Men när man vaknade till i förmiddags sken solen, och av den anledningen gjorde man det enda rätta.

Man tog cykeln in till stan. Mest bara för att man ville.

Efter att man fått gjort detta var det dags att starta upp dagen i möjligaste mån. I kväll börjar man tidigare än vanligt, så tidspressen är något mer påtaglig.

Dock utan att orsaka någon direkt stress. Efter dagens cykeltur in till stan känner man sig dock ovanligt till freds med tillvaron, och ha bara några få ‘måsten’ kvar innan man åker till jobbet.

Ett av dessa är ständigt återkommande: Dammsugningen.

Wiljas busiga personlighet skapar ett större behov för detta. Det har visat sig att den staplade veden här inne är en ständig källa till aktivitet. I alla fall om man ska tro henne.

Flismaskinen ⇑

Huruvida det alltid är uppskattat eller inte är en helt annan sak.

Något annat som naturligtvis också är återkommande är vovvepromenaderna. Dessvärre har dessa varit något korta den senaste tiden, men jag hoppas på en förändring rörande dessa.

Planen var att gå ut med båda när man kom hem från jobbet, men regnet gjorde att det kändes bäst att hålla sig inomhus. Hundluckorna erbjuder ju ständigt en möjlighet för dessa att gå ut när behov finns.

Jag åt snabbt och sen gick jag och la mig ganska omgående, och både Turbo och Wilja fann sin plats bredvid mig i sängen. Och jag somnade ganska snabbt.

Ack så välbehövligt, men på grund av en fyrbent anledning fick man inte riktigt sova så länge man ville.
Irriterande som det än kan vara så är man tacksam över hur trofast hon ändå är. Hon vill uppenbarligen ta till vara på varje minut med husse.

Det borde alltid värma ens hjärta!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 08 || 14:54

2 svar to 'Vad blir det för väder?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hehe flismaskinen.. Ja, mima föräldrar fick gömma sitt när vi kom över, enklast så 😂

    Carolina

    2022 10 09 || 02:57

  2. vilken fantastisk bild på er 😀

    Pauline

    2022 10 10 || 20:02

Lämna en kommentar: