När vädret är extra trivsamt…

1 kommentar

När vädret är extra trivsamt

När vädret är extra trivsamt – ja, då trivs Olsson!

Vid uppvaknandet idag hörde man hur regnet smattrade mot rutan, och dagen kunde knappast ha börjat bättre. Med en sällan skådad iver tog man tag i dagen som sådan.

Wilja och Turbo fick lunch, och jag fick mitt efterlängtade “morgonkaffe”.

Därefter började man städa huset efter bästa förmåga, tvätta uniformen, och nu återstår visst plockande innan ordningen är återställd.

Även om själva “återställandet” troligtvis kommer att tillintetgöras inom kort… Men som förordnad vän av ordning så kämpar man vidare i denna strid man aldrig kommer att vinna.

Speciellt inte med en sån här liten sötnos i huset!

Därmed inte sagt att undertecknad inte själv är orsak till en hel del oordning i huset. Men det känns bättre att skylla på någon man omöjligt kan bli arg på…

Irriterad, ja, men inte arg.

Utanför min entré har det samlats en hel del skräp som nu ska förflyttas till förrådet i väntan på avfärd mot återvinningscentralen.

Idag blir det “fest”

De senaste två veckorna har inneburit mycket jobb, och eftersom man nu är ledig passar det bra att njuta lite extra.

I eftermiddag åker jag och hämtar en vän, pizzor och massa annat gott. Resten av dagen kommer att tillbringas i frosseri och lättja.

Jag vill gärna påstå att det är mer än välförtjänt. Även om det inte varit det, så kommer jag lika fullt att njuta av kvällen.

När vädret är extra trivsamt blir det också mycket bättre.

Veckan inleds med tre dagars ledigt innan man återigen tar på sig uniformen. I morgon och på onsdag kommer det dock att bli en del jobb här hemma, men det är inget som kommer att påverka återhämtningen.

Det är faktiskt ganska givande att fixa och dona i egen regi.

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt härlig start på veckan!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 07 25 || 14:07

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'När vädret är extra trivsamt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Håller så med, idag har det varit betydligt skönare väder än tidigare dagar och lite regn är då aldrig fel! Hoppas du hinner återhämta dig och att du fått en fin kväll med din vän 🙂

    Svar; ja, väldigt besvärligt med värmen och vara höggravid. Och väldigt spännande är det att lillen inom kort kommer göra vår lilla familj komplett. Vi väntar alla med spänning 🥰

    Carolina

    2022 07 26 || 19:29

Lämna en kommentar: