Wilja är 10 veckor gammal idag!

Inga kommentarer

Wilja är 10 veckor gammal idag

Wilja är 10 veckor gammal idag, och under 2 veckor har hon varit en del av flocken på Hundgården. Man kanske skulle ta tillfället i akt att utvärdera dessa veckor på något sätt.

Kort och koncist!

Wiljas styrkor:

  • Hon har snabbt fattat tycke för husse, och följer mig överallt. Förutom under promenaderna då hon plötsligt kan sätta sig och förbli sittandes…
  • Wilja är den första hunden som inte får sova i sängen, utan i stället får hon sova på en bädd precis nedanför husse. Hon har dock snabbt accepterat detta faktum och somnar utan några problem. Det är ett högst ovanligt beslut, men för Turbos del var det ett bra beslut.
  • Wilja är en tuff liten tjej, med mycket potential för framtida uppdrag. Jag är viss om att hon en dag kommer att bli en bra vaktchef här hemma på hundgården!
  • När husse är på jobbet har hon inga problem med att lämna hundvakten och gå och lägga sig under husses skrivbord för att sova.

Wiljas svagheter:

  • Hon kan vara ute och busa hur länge som helst, och sen går hon in och kissar. Uppenbarligen är detta något man måste jobba mer på… Olyckorna blir dock allt färre, och man blir lika glad varje gång hon frivilligt går ut genom hundluckan för att strosa runt i hundgården.

Ja, det finns onekligen mycket att säga om denna unga fröken – men det viktigaste är i alla fall att hon och Turbo funkar ihop! Jag kan knappast förneka att man var lite orolig i början över att sammanföra en  liten skör valp med en så stor vovve… Men allt har gått över förväntan!

Det råder inget tvivel om att Wilja en dag kommer att axla rollen väl som ställföreträdande vaktchef på Hundgården! Wilja är 10 veckor gammal idag, så det dröjer ytterligare ett tag…

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 05 31 || 22:29

Lämna en kommentar: