Många projekt under 2022

2 kommentarer

Många projekt under 2022

Det finns många projekt under 2022! Det sågas, borras och skruvas här hemma på Hundgården – och Wilja är naturligtvis med!

Huruvida hon förstår vad husse håller på med är oklart. I ärlighetens namn förstår kanske inte husse heller vad han håller på med.

Det hindrar dock inte husse från att försöka sig på detta projekt. Skulle det visa sig vara lyckat kommer man att spara både tid och pengar.

Frågan är dock vad det kommer att bli? Ja, det är inget jag avslöjar nu. Allt jag kan yttra är Sickan’s (Jönssonligan) välkända ord: Jag har en plan!

I detta eftersträvas funktion, inte perfektion. Skulle nu min plan visa sig vara effektiv kommer jag troligtvis att försöka förbättra konstruktionen. Men bara om det kommer att förbättra funktionen.

Annars är det ganska onödigt.

Projekten är många…

… och tiden är knapp! Samtidigt har man inte varit den mest tidseffektiva personen dessa veckor, något som inte underlättar situationen.

Denna vecka har ju inneburit “ovanligt” mycket jobb, och två pass återstår denna helg. I kväll återvänder man till Strandbaden, och i morgon tar man plats på Falcon Alkoholfri Arena.

Under ens lediga tid hinner man alltid med att planera olika projekt. Denna dag har inte varit ett undantag. Huruvida man har tid till alla dessa verkar inte påverka antalet planer.

Flertalet finns dock uppskrivna på mitt block, och jag ska försöka beta av dessa efter bästa förmåga.
Frågan är bara vilket som har högst prioritet..?

Det lär dock inte hända så mycket mer i helgen på grund av arbete, men nästa vecka är ett oskrivet blad. Ett blad man hoppas på att kunna fylla med diverse genomförda projekt! Eller åtminstone påbörjade projekt…

Ja, det finns verkligen många projekt under 2022, men jag avslutar här och önskar er alla en riktigt trevlig helg!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 05 28 || 17:57

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Många projekt under 2022'

Subscribe to comments with RSS

  1. Härligt att du har en plan och jag hoppas att det blir bra i slutändan 😊

    Carolina

    2022 05 28 || 20:13

  2. Så söt bild på Wilja som inspekterar. Önskar dig en Trevlig Helg.

    Annika

    2022 05 29 || 08:26

Lämna en kommentar: