Pälsvård och husligt arbete…

1 kommentar

Pälsvård och husligt arbete

Pälsvård och husligt arbete i flitig anda!

Efter att man avslutat sitt arbetspass i natt kom man hem till en väntande Turbo. Efter ett snabbt ombyte var det hans tur att få se sig om i världen utanför Hundgården.

Promenaden blev något kortare än vanligt, men knappt 4 km är ändå inget att fnysa åt.

Efter att vi kommit hem slängde man i sig lite mat och valde att krypa till kojs med målet att se ett par avsnitt av ‘Seinfeld’. Klockan 08.00 vaknade man till och insåg att man inte sett ett enda.

Försöket att somna om lyckades förvånansvärt väl och först 11.30 vaknade man till igen.

Morgonkaffet

Man tjuvstartade dagen med en kopp kaffe innan det var dags för ett styrketräningspass. Efter det passade man på att leda Turbo ut på gräsmattan för att borstas ordentligt.

Det är onekligen makalöst hur mycket päls han kan tappa utan att för den sakens skull fälla mindre under återstoden av dagen… Han uppskattar i alla fall att få en väldans massa uppmärksamhet.

Så pass att han alltid lägger sig på rygg och förhindrar fortsatt pälsvård…

Efter att man varit ute i solskenet en stund insåg man att vädret var mer än underbart. Därför passade man också på att kratta hundgården för att ligga steget före ogräset.

Pälsvård och husligt arbete

Det är alltid trevligt att se hundgården vara nästan helt fri från ogräs, och förhoppningsvis kommer det att förbli så i år.

Idag får man återigen släpa fram snabeldraken och jaga hårtussarna som sakta sprider sig över hela huset och dess inredning. Utöver detta får man klämma in lite läsning innan det är dags att cykla till jobbet.

Helgerna går alltid så fort, men det är tacksamt när man hinner med sina måsten. Pälsvård och husligt arbete måste ju göras!

Jag hoppas att ni alla haft lika vackert väder idag, och önskar er en riktigt trevlig kväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 03 19 || 16:11

1 svar to 'Pälsvård och husligt arbete…'

Subscribe to comments with RSS

  1. härligt! hoppas ni får en underbar vecka!

    Pauline Hurtig

    2022 03 20 || 20:15

Lämna en kommentar: