Det blir en roadtrip i morgon!

Inga kommentarer

Det blir en roadtrip i morgon!

Det blir en roadtrip i morgon!

Syftet är minst sagt spännande, men jag väljer att inte avslöja mer än så för tillfället. Det som kan konstateras är att man härmed vida kommer att överskrida antalet körda mil i jämförelse med cyklingen.

Det är dock något jag är mer än villig att göra med tanke på målet och syftet!

Allt går trots allt att rätta till under återstoden av året…

Syftet med morgondagens roadtrip kommer att avslöjas närmare i morgon! Med förhoppningen att det hela slutar på ett väldigt positivt sätt.

Om det blir så kommer vardagen att förändras markant här hemma [ledtråd]…

Idag tog man i alla fall cykeln in till stan, och det var men stor tacksamhet man insåg att man inte fått en enda punktering. Tänka sig…

Det blev dessvärre ingen högtryckstvätt av cykeln, utan jag får nog i stället rengöra drev och kedja i all enkelhet här hemma. Lämpligtvis med varmvatten, diskmedel och en skurborste.

I övrigt:

En tisdag som denna har man i övrigt inte varit till någon större nytta för omvärlden. Mestadels för att jag tillåtit latmasken att planera min tillvaro…

Vilket är helt ok ibland!

Faktum är att jag till och med planerar för att bjuda Turbo på en liten vilodag. I stället för en längre promenad får han nöja sig med en kortare.

Husse behöver försöka komma i säng så tidigt som möjligt så att han vaknar i tid i morgon. Det är ju trots allt viktigt att vara pigg om det blir en roadtrip i morgon!

För tillfället ser det ut som att man kommer att bli själv i bilen. För sådana stunder finns Spotify! Annars kan man alltid hoppas på att någon väljer att följa med!

Med förhoppningen om att i morgon kunna dela med mig av glada nyheter, önskar jag er nu en riktigt god natt!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 03 15 || 21:54

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: