En förhållandevis aktiv dag…

4 kommentarer

En förhållandevis aktiv dag...

För ovanlighetens skull kan man så här på kvällskvisten se tillbaka på en förhållandevis aktiv dag.

Dagen började redan 06.30, då jag av någon outgrundlig anledning vaknade. Varför det blev så tidigt idag kan jag nog inte riktigt förklara.

I samband med att man sakta drack sin första kopp kaffe tog jag tag i studierna och övrig läsning. När denna aktivitet avslutades var det dags för nästa:

Styrketräning. Ett pass som man lyckades genomföra trots en ovanligt låg motivation.

En kaotisk kumpan till Turbo

Vädret har man verkligen inte kunnat klaga på idag, och livsnjutaren Turbo är inte sen att njuta. Speciellt inte när husse tar fram kardan och går igenom pälsen ordentligt.

Det slutar aldrig att förvåna mig hur mycket päls denna lilla sötnos kan bli av med utan att han blir tunnhårig. Tussarna runt omkring honom blev bara fler och större under borstandet.

Det som han inte tappar när man borstar honom, ja, det tappar han inomhus. Av den anledningen fick man ta fram snabeldraken och försöka få bort så mycket som möjligt.

Trots att uppgiften är närmast meningslös så länge han fäller…

Lite senare under förmiddagen var det dags för ännu en cykeltur till stan. Det är verkligen uppfriskande att kunna susa fram längs vägarna och känna en tidig vårvärme mot kinderna.

Dagar som dessa är det onekligen lätt att vara cyklist!

En förhållandevis aktiv dag...

Möte i morgon:

I morgon är det möte för mig, min chef och cheferna på Falkenbergs Strandbad. Vi kommer att diskutera månaderna som gått, och förhoppningsvis även månaderna som kommer.

Vad jag har fått höra av personal och chefer, så är dem väldigt nöjda med mitt arbete. Jag hoppas att det leder till att de väljer att behålla mig på en mer permanent basis.

Från att uteslutande ha jobbat i nattklubbsmiljö (och trivts), så måste jag ändå säga att det är betydligt trevligare att arbeta på ett hotell. Arbetssättet är helt annorlunda, och man har åtagit sig vissa arbetsuppgifter som inte riktigt tillhör yrket som ordningsvakt.

Men det är ju viktigt att kunden känner att de får valuta för pengarna också! På alla tänkbara sätt.

Jag ser verkligen fram emot mötet, men samtidigt kan man inte låta bli att känna viss nervositet.
Men sånt hör väl till, antar jag.

Jag återkommer under morgondagen med en uppdatering om hur det gick, och tills dess får ni gärna hålla tummarna för mig!

Föreläsningarna:

Ja, jag kan tyvärr inte komma och påstå att jag lyckats fixa materialet på hemsidan och i övrigt. Av någon anledning försvinner dagarna alldeles för fort, och inspirationen är inte allestädes närvarande.

Jag tror (och hoppas) att man får en nystart i samband med att våren närmar sig. Det råder inget tvivel om att det är viktigt att uppdatera materialet. Samtidigt är det kanske positivt att det tar längre tid än planerat! Jag vill gärna tro att det gynnar slutresultatet på alla tänkbara sätt.

Förr eller senare blir det i alla fall gjort! Allt har sin tid…

Samtidigt får det naturligtvis inte ta för lång tid att fixa materialet rörande föreläsningarna!

Föreläsningar

Avslutningsvis:

Ja, det har verkligen varit en förhållandevis aktiv dag, och det är snart hög tid för undertecknad att dra sig tillbaka för dagen. Klockan börjar bli mycket, och man vill vara utsövd inför morgondagens lunchmöte – och kvällens arbetspass.

Jag önskar er alla en god natt, och en god start på fredagen!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 03 03 || 23:28

4 svar to 'En förhållandevis aktiv dag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2022 03 04 || 10:53

 2. Fåglarna är nog mer än nöjda med Turbos pälsvård.
  håller tummarna att mötet blir bra, men det skulle väl vara konstigt om de inte vil ha kvar dej om dom är nöjda? Det skulle väl vara om de inte ska ha någon alls på posten i så fall?

  Du har skrivit om markägaren tidigare, han verkar inte vara någon trevlig granne heller, så dåligt att bara förvänta sej att andra ska ta ansvar för ens egna göromål.
  Jo, jag är jätteglad att få komma tillbaka till det jobbet, jag har ju min pension men det skadar aldrig om det kommer in några extra kronor på kontot och har man dessutom kul samtidig så…..

  önskar er på hundgården en fin start på helgen

  Marianne

  2022 03 04 || 12:34

 3. trevlig helg!

  Pauline Hurtig

  2022 03 04 || 15:32

 4. ha en fin fredag 🙂

  hanna

  2022 03 04 || 16:18

Lämna en kommentar: