Restriktionerna tas bort den 9 februari!

2 kommentarer

Restriktionerna tas bort den 9 februari!

Restriktionerna tas bort den 9 februari! Ett bättre besked kan man knappast få en dag som denna!

Eller ja; inte för alla: “Därtill kommer särskilda rekommendationer att gälla för ovaccinerade, bland annat råd om att fortsatt undvika trängsel och stora folksamlingar.”

Men för oss andra!

Folkhälsomyndigheten anser att covid-19 inte längre bör klassas som en samhällsfarlig sjukdom. Något vi tackar särskilt för!

Detta beslut kom verkligen inte en dag för tidigt!

För att citera Gert Fylking: Äntligen!!

Detta gav onekligen upphov till en jublande och uppriktig glädje. Så pass att det inte ens bekom en det minsta att man fick köra hem sin ATV i regnet.

Låt oss nu hoppas att man slipper uppleva några fler restriktioner av detta slag under sin livstid!

Vi byter ämne till träning och hälsa:

Med tanke på de goda nyheterna kändes det som att man fick lite extra energi idag, men trots detta väljer jag faktiskt att hålla mig lugn och stilla. Turbo får sin aktivitet på annat sätt, genom exempelvis hjärngympa.

Jag har konstigt nog inte alltför många aktivitetsleksaker här hemma, men det som finns verkar duga. Och ja: det är samma aktivitetsleksak på båda bilderna. Bilden från idag visar dock att den blivit något sliten under 11 år.

Naturligtvis blir det en promenad senare i kväll, men troligtvis blir även den något kortare än vanligt. Om man inte kommer på andra tankar beroende på vädret.

Regnet motiverar faktiskt inte till långpromenader, trots talesättet “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”.

Enligt väderleksprognosen kan man dessvärre inte räkna med några cykelturer den närmsta tiden. Det kan verka som att man är något bekväm, men rent träningsmässigt ligger man ändå på en bra nivå i genomsnitt.

Att passa på att vila när det är dåligt väder är väl inte fel? Man lär ta igen detta på något sätt.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Sen får man inte glömma följande: Restriktionerna tas bort den 9 februari! =}

Skrivet av Henrik Olsson

2022 02 03 || 19:41

2 svar to 'Restriktionerna tas bort den 9 februari!'

Subscribe to comments with RSS

 1. man får ju bara hoppas att det fungerar denna gång det tas bort så det inte blir som sist. man längtar ju efter någon sorts frihet nu.

  hanna

  2022 02 04 || 10:36

 2. Som du skrev, det är viktigt att kunna vila också 😉
  Restriktionerna ja, man är lite rädd för en ny våg och nya restriktioner, måna är så nonchalanta och struntar i hänsyn och fortsatt försiktighet. Men klart man är glad att själv kunna bestämma.
  Ha en fin fortsatt dag 🙂

  Marianne

  2022 02 04 || 11:56

Lämna en kommentar: