Dagens arbetsinsats var något blygsam…

4 kommentarer

… men man kunde ändå se lite resultat.

Det hela fick börja med att flytta bort drygt 1 m³ ved för att göra plats för hyllorna, och trots att man inte kom speciellt långt idag känner man sig ändå nöjd.

Allt är i alla fall ett steg i rätt riktning!

Det är fortfarande ganska trångt i förrådet, och det stora “problemet” är att det tydligen finns alldeles för mycket ved – men i ärlighetens namn är det ändå ett ganska välbehagligt problem.

I samband med att man röjer runt där inne börjar man också hitta mer och mer saker som skulle passa bättre på en återvinningscentral än hemma hos mig.

Under veckan hoppas ska jag försöka samla ihop det mesta på ett släp för vidare transport, och förhoppningsvis räcker det med endast en tur till återvinningscentralen.

Ibland hamnar man i ett röjningsläge som mer eller mindre gör att man blir lätt övernitisk, och man får vara försiktigt så att man inte gör sig av med alldeles för mycket.

Det finns trots allt saker man eventuellt kommer att behöva i framtiden…

I den bästa av världar hade man återigen kunnat öppna dörrarna till Hundgårdens Loppis, men det ser inte ut som att det är möjligt än på länge på grund av pandemin.

Vågar man hoppas på loppis till sommaren?

Arbetet i förrådet återupptas dock i morgon, och enligt väderleksrapporten verkar det bli soligt men också något blåsigt.

Det senare hade man klarat sig utan, men solstrålar är trots allt väldigt värdefulla under dessa mörka och trista månader!

Förhoppningsvis kommer man att kunna visa lite fler bilder på projektet och dess framgångar i morgon, men det är tveksamt att man hinner nå en punkt där man känner att det är färdigt.

Men varje steg tar en närmare målet, även om det ibland känns som att man tar två steg bakåt för varje steg framåt när man beskådar röran…

Skrivet av Henrik Olsson

2022 01 16 || 19:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Dagens arbetsinsats var något blygsam…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Kul med loppis. Hoppas snart du kan öppna igen..

  Sussi

  2022 01 16 || 19:57

 2. Så kul med loppis sedan. Bra idé att lämna saker till återvinning som du inte längre anser att du behöver.

  Annika

  2022 01 17 || 12:32

 3. Jag tycker att du jobbar på bra!
  Kram!

  skåningen

  2022 01 17 || 12:55

 4. Det är skönt att rensa ut saker som man inte behöver, en tanke är att saker som ligger i förråden som inte använts på ett år, kan man klara sej utan, men ibland är det ändå svårt att slänga.
  Blåsigt men sol här också.

  Marianne

  2022 01 17 || 13:20

Lämna en kommentar: