En vacker vinterdag i januari 2022!

4 kommentarer

Det blev minst sagt lite si och så med sömnen i natt…

Somnade vid 03.00, och vaknade till ca 1,5 timmar senare – och sen gick det inte att somna om, så strax efter 06.00 bestämde jag mig för att gå upp och äta frukost i stället.

Vädret har dock varit det bästa tänkbara idag, så trots att man är trött så kan man vara både nöjd och tacksam över alla vackra vyer man kunnat beskåda under dagen, och inte att förglömma:

Man lär inte ha några svårigheter med att somna i kväll!

Dessutom fick man tillfälle att läsa en del under morgonen, innan man begav sig ut på ett par ärenden.

Bland annat besökte jag Handins i Tvååker för att titta närmare på en packbox till ATV’n, men valde att inte köpa en just nu.

Maskinen ska lämnas in på sin första service, och man vill vara säker på att det finns tillräckligt med pengar på kontot för att betala för kalaset.

Det kan tyckas lite tidigt med en service redan nu, men eftersom det är en helt ny maskin så ska den rulla ca 20 timmar innan den får sin första rejäla genomgång.

Eftersom det ändå snöat en hel del sen jag köpte den har den i skrivande stund rullat drygt 17 timmar, så det passar verkligen bra att låta servicen bli av den här veckan.

Det blir ju lätt att få ATV’n dit, men har inte riktigt bestämt mig för hur man bäst ska ta sig hem igen.

Det är 18 km dit, och jag pendlar lite mellan att antingen gå hem, eftersom det helt ärligt inte borde vara speciellt långt med tanke på hur långt man gick dagligen under 7 veckor 2012.

Samtidigt är det några år sedan man gick längre än 10-12 km…

Eller så får jag försöka lösa det så att man kan få med cykeln på något smidigt sätt, men vet inte riktigt hur en sådan lösning skulle se ut då man inte kan ha en cykelhållare på den.

Kanske borde man sova på saken?

Skrivet av Henrik Olsson

2022 01 10 || 19:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'En vacker vinterdag i januari 2022!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det löser sig säkert när du har fått sova på saken!
  Kram!

  skåningen

  2022 01 10 || 20:28

 2. Men usch för en sån vaknatt 🙁
  Det där med servicen är alltid knepigt, men en långpromenad kan väl gå om vädret är ok, annars kan de kanske låna ut en cykel? En vän band fast last framför styret på fyrhjulingen, men jag vet inte om det skulle gå med en cykel.
  Hoppas du kommer på en bra lösning.

  Marianne

  2022 01 11 || 11:58

 3. oj ja, att gå kändes lite väl, men du är ju helt otrolig på det där 🙂

  Pauline Hurtig

  2022 01 11 || 14:44

 4. Haha skulle gärna se en lösning där du får med cykeln, skulle nog se lite roligt ut! Lyvka till och hoppas du löser det 😊

  Yasmine

  2022 01 11 || 16:21

Lämna en kommentar: