Veterinärbesök för liten Rex!

3 kommentarer

Idag var vi uppe hos Varbergs Djurklinik för en besiktning av Rex, och allt såg bra ut bortsett från en liten svampinfektion i ena örat som tydligen inte gett med sig helt.

Men det är inte hela världen och jag fick med mig en liten flaska för just detta ändamål.

I övrigt tuggar (bokstavligen) vardagen på här hemma, och även om Turbo säkert önskat att Rex var tandlös så börjar relationen bli mer stabil och jag tycker inte att jag behöver hålla riktigt samma koll nu som under de första dagarna.

Nätterna är inga som helst problem, då Rex tycks sova gott på sin bädd nedanför sängen – och Turbo har tagit sin plats mellan husse och väggen för att vara på den säkra sidan.

Det är så underbart att se hur saker och ting börjar återgå till det normala!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 04 26 || 19:33

3 svar to 'Veterinärbesök för liten Rex!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Hade jag varit där hade jag byta plats på hundarna!Jag menar den bilden där Rex har tagit “huvudplatsen”Kolla bilden så ser du att Rex har tagit “bästa platsen”Jag kan ha fel för jag har inte sett hur de fungerar ihop.
  Bra att det gick bra hos veterinären.
  Kram!

  skåningen

  2021 04 26 || 22:21

 2. Turbo – ju längre avstånd från pirayan, desto bättre!
  Önskar er en fin fortsättning på dagen.

  Marianne

  2021 04 27 || 14:08

 3. alltså sååå söt

  Pauline Hurtig

  2021 04 27 || 20:19

Lämna en kommentar: