Skruva ner och skruva upp…

3 kommentarer

Under en tid var det ganska rörigt här ute idag, men äntligen börjar saker och ting komma på plats.

Väggarna till det gamla förrådet är nu helt nedmonterade, och efter att man lyckats flytta elskåpet så kunde man börja skruva upp spaljén kring min lilla “parkering”.

Det återstår fortfarande mycket jobb, och en del grindar och stolpar ska plockas bort, men äntligen börjar jag kunna se slutresultatet – även om jag är medveten om att ovanstående bild är ganska intetsägande för den som inte varit på plats.

Något som värmer hjärtat lite extra i allt detta är att man hittills bara använt gammalt material för ombyggnaden, och det inkluderar faktiskt även skruvarna.

En del av dessa brädor har nog varit med sen 2009, men så länge de inte är sönder kan man fortsätta använda dessa under många år till, och om jag inte bygger om något i framtiden så är deras ålder inget problem.

Totalt har man ägnat drygt 7 timmar åt utomhusjobb, så nu kan man med gott samvete avsluta arbetsdagen och bara njuta av resten av dagen.

Vi önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 04 14 || 15:56

3 svar to 'Skruva ner och skruva upp…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du är så duktig på att jobba!
  Intressant ämne du valt!
  Jag slog upp om Guds rike och vilken betydelse det har.
  Bibelns svar
  Guds rike ska ersätta alla regeringar och styra över hela jorden. (Daniel 2:44; Uppenbarelseboken 16:14) I och med det kommer Guds rike att …

  Ta bort de onda, vars själviskhet skadar oss alla. ”De ondskefulla skall utrotas från jorden.” (Ordspråksboken 2:22)

  Göra slut på alla krig. ”Han [Gud] får krigen att upphöra intill jordens yttersta ände.” (Psalm 46:9)

  Införa välstånd och trygghet på jorden. ”Var och en skall sitta under sin vinstock och sitt fikonträd, och ingen skall hota honom.” (Mika 4:4, Bibel 2000)

  Göra jorden till ett paradis. ”Öknen och ödemarken skall jubla, det förtorkade landet glädjas och blomma.” (Jesaja 35:1, Bibel 2000)

  Ge meningsfullt och trevligt arbete åt alla. Gud säger: ”Mina utvalda skall göra fullt bruk av sina händers verk. De skall inte möda sig förgäves.” (Jesaja 65:21–23)

  Ta bort alla sjukdomar. ”Ingen invånare skall säga: ’Jag är sjuk.’” (Jesaja 33:24)

  Ta bort åldrandeprocessen. ”Må hans kropp bli friskare än i ungdomen, må han vända åter till sin ungdomskrafts dagar.” (Job 33:25)

  Ge liv åt dem som har dött. ”Alla som är i minnesgravarna skall höra hans [Jesus] röst och komma ut.” (Johannes 5:28, 29)

  skåningen

  2021 04 14 || 16:31

 2. Kan skymta några fågelholkar i bakgrunden.Väldigt trevligt!

  Svar: Ja, det är alltid trevligt med fågelliv intill husknuten 🙂

  Rolf

  2021 04 15 || 10:16

 3. Du är jätteflitig.

  Annika

  2021 04 17 || 09:58

Lämna en kommentar: